(VIDEO) ZORAN MARJANOVIĆ UHAPŠEN ZBOG UBISTVA SUPRUGE: Evo šta je radio poslednjih 48 sati u Zadruzi!
Foto: Printscreen

RIJALITI

(VIDEO) ZORAN MARJANOVIĆ UHAPŠEN ZBOG UBISTVA SUPRUGE: Evo šta je radio poslednjih 48 sati u Zadruzi!

Stars -

Nije prošao ni ceo jedan dan od kako je izašao iz rijalitija, Zoran je priveden i određen mu je pritvor od 30 dana.

Zoran Marjanović uhapšen je danas, povodom istrage oko ubistva njegove supruge Jelene Krsmanović, koja je prošle godine surovo ubijena.

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Iz rijalitija "Zadruga" izašao je, kako je rekao, zbog "parnica sa medijima", mada je kao zvaničan razlog navedeno to što Socijalna služba zahteva da odredi privremene staratelje dok boravi u šou programu.

U poslednjih 48 sati boravka u rijalitiju Zoran se bio opustio, jer je prethodnih pet dana bio jako tih i nije želeo da se ističe ni po čemu, pa smo mogli da vidimo kako ćaska sa Lepim Mićom o detaljima Jeleninog ubistva, religiji i ćerki Jani, za koju je jako vezan.

- Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči... Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar - rekao je, između ostalog.

Napustio je rijaliti mirno, pozdravio se sa svima i poručio im da će se uskoro vratiti. Često je navodio da mu porodica mnogo nedostaje, te da jedva čeka da vidi najmilije.

Zoranova ćerka ga je posetila tokom njegovog učešća u "Zadruzi", a sačekala ga je i po izlasku sa bratom Urošem.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track