SUPRUG NADE TOPČAGIĆ ŠOKIRAN POSLE VESTI O HAPŠENJU ZORANA MARJANOVIĆA: Verujem policiji, ali sam zatečen!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NADA JOŠ NE ZNA

SUPRUG NADE TOPČAGIĆ ŠOKIRAN POSLE VESTI O HAPŠENJU ZORANA MARJANOVIĆA: Verujem policiji, ali sam zatečen!

Stars -

Vest da je uhapšen Zoran Marjanović šokirala je i porodicu pevačice Nade Topčagić.

ODREĐEN MU PRITVOR DO 30 DANA: Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva supruge, brani se ćutanjem i PONAVLJA SAMO DVE REČI

Muž Nade Topčagić kaže da je zatečen ovom informacijom i da Nada još ne zna za ovo.

- Mi smo došli s puta, imali smo neki problem sa autom. Bili smo u Crnoj Gori, pa mi crkle dizne na autu, jedva sam se dovukao. Tri dana dole. Nisu mogli da mi poprave auto. Na Tari sam sada trenutno. Neko me sada nazvao i to mi je rekao. Prvi put sada to čujem... Treba dokazati da je to čovek uradio, ja to još uvek ne mogu da shvatim... - rekao je gospodin Đorđević i dodao:

foto: Printscreen

- Zatečen sam, došao sam mrtav umoran... Nada se istuširala i legla... Ne znam šta da vam kažem. Ja bih čekao da se završi ta istraga, da se to potvrdi , pa onda čovek može da komentariše. Ako je to stvarno to, onda bi to bilo najveće iznenađenje, bar za mene i moju porodicu... Ne bih mogao da shvatim da neko može da bude takav monstrum... Ja i dalje ne mogu da verujem. Verujem policiji, ali sam zatečen... Nada još uvek ne zna, ona će ujutru saznati informaciju. Biće šlogirana kada čuje... - naveo je on.

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track