VUK KOSTIĆ SE VIĐA S BIVŠIM RIBAMA: Glumac između dve vatre!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

OTKRIVAMO

VUK KOSTIĆ SE VIĐA S BIVŠIM RIBAMA: Glumac između dve vatre!

Stars -

Kostićeva prva ljubav sa studija Bojana Stefanović dobila ulogu u „Ubicama mog oca“, seriji u kojoj glumi i Jelisaveta Orašanin, s kojom je bio godinama

Vuk Kostić našao se između dve vatre. Pored Jelisavete Orašanin, njegova prva ljubav iz studentskih dana Bojana Stefanović takođe će glumiti s njim u seriji „Ubice mog oca“.

Stefanovićeva je prošla na kastingu i dobila ulogu u ovom najgledanijem TV projektu.

- Bojana se prijavila i za prvu sezonu serije, ali tada nije odabrana. Međutim, nije odustajala, pa se prijavila i za drugu sezonu, i odmah je izabrana. Još uvek se od javnosti krije koja je njena uloga, ali svakako da će biti u blizini svog bivšeg dečka. S obzirom na to da je profesionalac, ona nema problem ako bude imala scene s Vukom. Takav stav ima i Kostić. Okružen je ženama koje je najviše voleo. Možda mu neće biti baš svejedno što je u njihovoj blizini, ali biće profesionalac - kaže naš izvor.

Da će se Bojana pojaviti u seriji, odala je koleginica Milena Vasić, koja je na Instagramu objavila njihovu fotografiju sa snimanja.

- Ponovo sa Bojanom Stefanović u kadru. Radimo. Snimamo „Ubice mog oca“ - napisala je glumica u opisu slike.

Bojana i Vuk upoznali su se na fakultetu, gde su se družili tri godine, a onda, započeli vezu. Zajedno su bili četiri godine. On je govorio da je ona njegova najveća ljubav. Bojana je svojevremeno u jednom intervjuu ispričala kako je Vuk bio stidljiv tokom njihovog druženja.

- Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili. U „Viktoru“ je morao da me ispipava, pa mu je bilo neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kad smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me vata da nisam znala kako da reagujem - ispričala je glumica.

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POGODILA GA: Vuk Kostić PUSTIO volan usred vožnje da bi obrisao suze zbog OVE pesme!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track