PEVAČICA NAPRAVILA HAOS: Luna Đogani se onesvestila nakon skandala koji je napravila Anabela!
Foto: Printscreen

ZADRUGA

PEVAČICA NAPRAVILA HAOS: Luna Đogani se onesvestila nakon skandala koji je napravila Anabela!

Stars -

Anabela Atijas ušla je u rijaliti i posvađala se sa voditeljkom dok je branila Lunu Đogani u studiju "Zadruge", a potom je ušla u šou i verbalno se obračunala sa Slobom i Kristinom, koji su bili u čudu što je vide.

"Kada ste ulazili, bili smo svi zajedno, ti si rekla: "Rekla sam Slobi da se drži Lune, ona je čista, fina, lepa devojka". Ja sam rekla čuvaj Lunu, jesi je sačuvao? Ti si frajer ispao, a ona katastrofa. Ti si joj u WC-u rekao da se razvodiš. Zašto se ne odvajaš od nje? Ona nije devojka koja će da smara. Ona neće da bude sa dečakom koji ne zna gde bije. Da li ti znaš šta želiš", govorila je Anabela Slobi i Kristini, ali ni oni njoj nisu ćutali.

"Ona govori mom mužu kako želi da ima seks sa njim. Kad dođe i ovako mu meša, što da se pomakne? Mi nećemo da imamo problem", odbrusila joj je Kristina, dok se Sloba mahom držao po strani.

Luni je malo po Anabelinom odlasku pozlilo zbog svega, pa je pala u nesvest. Ostali takmičari su joj prišli u pomoć, pa su je nosili do sobe, gde su je smestili dok ne dobije medicinsku negu.

Nekadašnja pevačica grupe "Funky G" u šoku je posmatrala šta se dešava sa njenom ćerkom.

foto: Printscreen

(Kuriri.rs/Blic, Foto:Prinstcreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAUČILA OD MAME I TATE: Svi su gledali kako Luna Đogani meša golom zadnjicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja