ANABELA PRIZNALA: Prolazim kroz pakao zbog ćerke Lune!
Foto: Dragan Kadić

NIJE JOJ LAKO

ANABELA PRIZNALA: Prolazim kroz pakao zbog ćerke Lune!

Stars -

Anabela Atijas, majka Lune Đogani, koja je u rijalitiju "Zadruga" započela romansu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, priznala je da je prošla kroz pakao zbog napada na njenu ćerku.

Osim toga, Anabela je istakla da joj je nakon što se pre dva dana u živom programu suočila sa bračnim parom Radanović konačno postalo jasno ko je idejni tvorac zabranjene ljubavi.

"Prva stvar koju je gospođa Kristina rekla svom suprugu kada su ostali sami u "Zadruzi" bila je: "Da li se sećaš šta smo pričali pre tvog ulaska? Hajde sada malo prikoči, jer je ovo je otišlo predaleko." Pouzdano znam da je ona uložila dosta novca u njegovu karijeru i da po svaku cenu želi da joj suprug bude zvezda. Zbog toga ga je i savetovala da se ponaša ovako kako se ponaša. Prilog koji je emitovan na početku emisije, a u kojem je prikazan razgovor između Lune i Slobe, videla je i Kristina pre nego što je ušla u rijaliti. Samo nekoliko sekundi nakon što je Sloba rekao Luni da ga je briga za ono napolju i da je ljubomoran kada je vidi sa drugim muškarcem, Kristina je ušla u "Zadrugu". Recite mi koja žena koja voli i koja nema pokvarene namere može da odreaguje onako hladno, osim ako ne zna da je njen suprug sve radio iz koristi. Jasno je da se njih dvoje poigravaju sa svima. Ona pljuje trač-novine, a moli boga da izađe u njima", kaže Anabela na

početku razgovora i dodaje da joj je i dalje teško da gleda ćerku u rijalitiju.

foto: Damir Dervišagić

"Videla sam da se onesvestila tokom mog gostovanja. Doživela je šok i ja je potpuno razumem. Zaljubljena je slepo, njena emocija je čista. Luna je samo ludo, zaljubljeno derište, a ja je volim najviše na svetu", kaže Anabela i ističe da ne može da pretpostavi kako će se Lunin i Slobin odnos razvijati nakon svega.

"Koliko vidim, moje reči joj nisu prenete verno. Sloba joj je rekao da sam ga vređala, a ja sam ga samo nazvala buzdovanom. Ako je to uvreda, izvinjavam se, ali on mene zaista podseća na buzdovan. Luna je slepo zaljubljena u njega i plašim se da će on nastaviti da manipuliše njome. Ali vidim da joj je konačno proradio mozak, jer moje dete zna da ja nikoga nikada ne napadam. Došla sam samo da je branim, jer sam prošla kroz pakao zbog napada na moju ćerku", kaže za kraj Anabela.

foto: Marina Lopičić

Podsetimo, u rijalitiju "Zadruga" suočili su se glavni akteri ljubavnog trougla.

Osim Kristine Kockar, pevačeve supruge, u "Zadrugu" je nakratko ušla i Anabela Atijas, koja je za kratko vreme uspela da napravi potpuni haos i razdor svojim izjavama.

(Kurir.rs/Alo, S.Andrić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track