LJUBAV ISPRED PRIJATELJSTVA: Viktor Savić se posvađao sa drugom zbog devojke!
Foto: Dragana Udovičić

ZALJUBIO SE

LJUBAV ISPRED PRIJATELJSTVA: Viktor Savić se posvađao sa drugom zbog devojke!

Stars -

Glumac Viktor Savić već neko vreme uživa u vezi sa mladom koleginicom Teodorom Miljković, a koliko je veza ozbiljna, govore zajedničke slike koje svakodnevno izbacuju.

Međutim, početak njihove ljubavi nije bio nimalo lak, ako se uzme u obzir da je Teodora pre Savića bila u trogodišnjoj vezi sa njegovim dobrim drugom, manekenom i glumcem Nikolom Šoćem.

"Nikola i Teodora imali su čvrst odnos, voleli su se mnogo, ali zbog poslovnih obaveza, ali i nekih ličnih nepoklapanja u stavovima, često je dolazilo do sukoba. Ubrzo su se retko viđali, a kako je Nikola od nje stariji devet godina, forsirao je da ili vezu podignu na viši nivo ili da se raziđu. Posle nekoliko meseci tenzije, razišli su se, ali je raskid očigledno teže pao Šoću nego njoj", kaže izvor.

#naturally

A post shared by Viktor Savic a.k.a. Njezz ? (@_njezz_) on

Nedugo posle razlaza, pažnju lepe Teodora privukao je njegov kolega i drug Viktor, a posle nekoliko zajedničkih izlazaka uspeo je da je osvoji. Kako su posle raskida Nikola i Teodora ostali u dobrom odnosu, nikako nije želela da se za novu vezu sazna, ali tajna nije ostala skrivena dugo.

"Svi smo u istom društvu, svi se znamo, izlazimo jedni sa drugima. Šoć i Viktor imaju mnogo zajedničkih poznanika, pa je bilo logično da se ništa ne može sakriti i da će svakako doći do Nikole da je Savić sa njegovom bivšom devojkom. Sve bi bilo OK da se nije radilo o Teodori, znao je koliko je Šoć i dalje voli. Koliko god se Šoć trudio da iskulira takav nož u leđa, ipak je on uglavnom zaslužan za početak Teodorine glumačke karijere. Ubacio ju je da glumi rame uz rame sa najpoznatijim glumicima u „Budvi na pjenu od mora”, i podržavao ju je u svemu. Koliko znam, on već godinu dana ne priča ni sa njom, ni sa njim", nastavlja naš izvor i dodaje da je Nikola sve to teško podneo.

A post shared by Nikola Šoć (@socnikola) on

"Nikola posle Teodore nije ulazio u vezu. Pričao sam nedavno sa njim, a kad sam je pomenuo, zaključio sam da je i dalje voli, samo se posvetio poslu sa apartmanima, a žena sa kojom provodi najviše vremena je njegova majka. On nije tip koji može da bude sa svakim, ne zanimaju ga prolazne veze, plus ga je povredila najveća ljubav. Njemu je užasno samo što je Teodora tako brzo prešla preko svega. Njena koleginica iz voditeljskog posla mi je rekla da je htela da rodi dete Nikoli i da joj i dalje nije jasno odakle tolika ljubav sa Viktorom. Nije nikome. Pogotovo što se čini da Savić i ona ne vide problem u tome što su uradili, ali očigledno je da su se zavoleli", završava zajednički prijatelj ovog trougla , dok do njihovih komentara nismo uspeli da dođemo.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/Alo, Foto:Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MOMAČKI PROVOD: Viktor Savić i Aleksandar Radojičić na Ibici bez devojaka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja