CECA POKAZALA BUJNE GRUDI: Odbija prosce na Kipru
Foto: Instagram

Sunce ti žarko

CECA POKAZALA BUJNE GRUDI: Odbija prosce na Kipru

Stars -

Pevačicu muvaju fanovi nakon što je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i selfi na kom se pući bez šminke

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prkosi vetru i kiši i prve dane jeseni provodi na Kipru.

Pevačica je otputovala još prošle nedelje u Aja Napu, gde, po svemu sudeći, puni baterije kako bi spremno ušla u nove poslovne projekte. Niko nije očekivao da će najveća balkanska zvezda obradovati fanove fotografijom u kupaćem kostimu, ističući bujno poprsje i zategnutu zadnjicu, budući da nije imala običaj da radi.

- Neću zimu - napisala je Ceca, nakon čega su usledili brojni pozitivni komentari na društvenim mrežama.

foto: Instagram

Prednjačili su muškarci, a jedan pevačicin obožavalac bio je baš uporan, pa je nekoliko puta ostavljao komentare sa srcima i cvećem, nadajući se da će mu Ceca uzvratiti.

- Lepoto, pored tebe nema zime. Što si starija, to si bolja. Ti si jedno pitko vino. Voleo bih da mi lajkuješ komentar i da mi se javiš u inboks. Prelepa si žena i baš bih voleo da uspostavimo komunikaciju - napisao je nepoznati mladić.

foto: Instagram

Ali odgovora nije bilo. Bar ne javno. Osim toga, pevačica je prvi put objavila i selfi bez trunke šminke i s napućenim usnama.

- Lepa sa šminkom, još lepša bez nje. Tako si izgledala i na Kipru kad sam te video. Prirodno nije, ali neočekivano da si i ti počela da se pućiš. U suštini, lepa si žena s lepim stasom i prelepim glasom. Svaka čast za hrabrost da se pojaviš bez šminke i tako napućkasta - glasio je jedan komentar.

Ljiljana Stanišić - Foto: Privatna arhiva/Instagram

foto: Instagram

Puca od ponosa

MOJ LEPI I ZGODNI SIN

Ceca na Instagramu objavljuje uglavnom selfije i snimke s nastupa, a nedavno je napravila izuzetak i postovala sliku sina Veljka, na kojoj on pozira bez majice, ogrnut samo peškirom.

- Moj lepi i zgodni sin - napisala je ponosna majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track