SARADNJA: Dragana Mirković snima duet s Breninim sinom!
Foto: Damir Dervišagić

Luče iz Kasidola želi Stefana

SARADNJA: Dragana Mirković snima duet s Breninim sinom!

Stars -

Brena i ja nikako ne možemo da nađemo dobru pesmu kako bismo snimile duet. Zato sam odlučila da bi bilo divno da snimim pesmu sa Stefanom, rekla je pevačica

Stefan Živojinović dobio je ponudu od Dragane Mirković da snime duet! Sinu Lepe Brene ova ideja se dopala i priznao je da će rado prihvatiti poziv.

Samo što je zakoračio u estradne vode, Živojinović već ima velike planove. Nedavno je folk zvezda Dragana Mirković izjavila da nikako da se dogovori o duetu s Brenom, pa je rešila da snimi zajedničku pesmu s njenim sinom.

- Brena i ja nikako ne možemo da nađemo dobru pesmu kako bismo snimile duet. Zato sam odlučila da bi bilo divno da snimim pesmu sa Stefanom - rekla je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Tim povodom pitali smo Breninog naslednika šta misli o ovoj ponudi, a on je bio iznenađen.

- Dragana Mirković je legenda! Voleo bih da snimim duet s njom. Bila bi mi čast. Ona je skoro 30 godina na estradi i ima toliko hitova - rekao je Stefan za Kurir, a na pitanje da li ima želju da snimi zajedničku pesmu s još nekim, Stefan nije bio izbirljiv.

- Ima dosta njih s kojima bih snimio duet, ali mislim da je najbolje krenuti sam i osamostaliti se. Singlovi su najskromniji i najprofesionalniji.

J. C. Stuparušić - Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja