PRIZNALA DA JE GODINAMA NA LEKOVIMA: Lepa Brena u dokumentarcu otkriva nešto o čemu je dugo ćutala!
Foto: Printscreen

NOVI PROJEKAT

PRIZNALA DA JE GODINAMA NA LEKOVIMA: Lepa Brena u dokumentarcu otkriva nešto o čemu je dugo ćutala!

Stars -

Ovih dana biće sniman dokumentarni film koji će se baviti životom i karijerom Lepe Brene, a peva;ica je u jednoj emisiji otkrila detalje novog projetka.

"Ove godine radimo dokumentarni film "Ne daj da te kradu od mene". Film će prikazati moju karijeru od 1982. do 1991. godine. Dokumentarac će otkriti i stvari koje se ne znaju o meni", rekla je Lepa Brena.

Pevačica je dodala da je godinama unazad imala niz ozbiljnih zdrastvenih problema, ali da se sada oseća dobro.

"Slomila sam ruku i imala operaciju u Lovranu. Imala sam divne doktore koji su me izvukli iz krize. Nakon šest meseci opet sam pala i opet slomila lakat i opet otišla na operaciju. Tada nisam suzu pustila. Odlučila sam više da se brinem o sebi. Ja sam hiperaktivna i mozak mi radi sto na sat. Odlučila sam malo da usporim. Ja bolujem i od tromboze. To je pod apsolutnom kontrolom, pijem lekove. Ja sam žena optimista, želim živeti život i ne razmišljam o problemima. Tromboza zahteva potpuno drugačiji način života, drugačiji način ishrane, koji sam ja totalno promenila. To zahteva umerenu fizičku aktivnost, ne smete da se umarate, da budete u pregrejanim prostorijama… ali nije ni loše da se pije alkohol (smeh). Vino je dobro protiv zgrušavanja krvi", kaže kroz smeh pevačica.

foto: Printscreen

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Lepa Brena: Imala sam mnogo lomova u životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track