ŠOKANTNO! Marko: Ubiću se ako moram da se oženim Divnom!
Foto: Svet / N.Kostić

Iz „Zadruge“ zaprepastio psihologe

ŠOKANTNO! Marko: Ubiću se ako moram da se oženim Divnom!

Stars -

Kocić je u razgovoru s doktorima rekao da voli majku svog deteta, ali da mu ne treba žena s grbom

Marko Kocić zaprepastio je psihologe sa kojima je proteklog vikenda imao razgovor kada je rekao da će sebi oduzeti život ako u rijalitiju „Zadruga“ bude morao da se oženi Divnom Milovanović.

Kako Kurir saznaje, tim stručnjaka je sa Kocićem vodio ozbiljan dijalog iz kog su zaključili da je reč o nezrelom, depresivnom i nestabilnom čoveku koji je sklon nasilničkom ponašanju.

Kao nezrelo dete

- Marko je nekoliko sati proveo sa psiholozima, koji su detaljno analizirali njegovu ličnost. Sve vreme je bio neozbiljan, smejao se i govorio da mu je super u rijalitiju. Ponašao se kao nezrelo dete. U zavisnosti od pitanja koja su mu stručnjaci postavljali, on je menjao i raspoloženje. Psiholozi su zaključili da Marko poseduje hroničnu neprilagođenost uslovima svakodnevnog života, neprilagođenost u međuljudskim odnosima, kao i postojanje disfunkcionalnih stavova i ponašanja - kaže naš izvor blizak produkciji.

On kaže da je Kocić izgubio razum kad su psiholozi spomenuli venčanje sa Divnom.

- Počeo je da viče i da se ponaša kao da je izgubio razum. Govorio je: „Kakva crna svadba, od toga nema ništa. Ja ću se ubiti ako budem morao da se oženim Divnom. Ja nju volim samo dok ona voli mene. Nisam se tako dogovorio. Neka se ona uda za nekog drugog, ja neću da se ženim. Neću da oblačim odelo i budem mladoženja. Takav mi život ne treba. Meni se ovako sviđa. Baš me briga ako se ona ljuti, neka nosi venčanicu po rijalitiju. Radije ću sebi iskopati grob nego da stavim potpis u knjigu venčanih sa ženom koja ima grbu. Ja nju volim, ali svadba može kad se izleči“ - izričit je bio Marko.

Instant slava

Stručnjaci su mu potom objasnili vrednost porodice i suštinu rijaliti programa i poručili mu da ne dozvoli da ga ponese instant slava i lake žene nego da čuva Divnu, s kojom ima dete.

foto: Printscreen

VOAJERI Miki, Janjuš i Bane zatekli par na delu

IMAĆEMO NOĆNE MORE ZBOG DNK SEKSA!

Miki Đuričić, Marko Janjušević i Bane Čolak zatekli su Marka i Divnu na delu. Sva trojica su posmatrala njihov seks pod tušem u kupatilu. Niki i Janjuš su u jednom trenutku pomogli Banetu da se popne ne bi li bolje video prizor kroz staklo na vratima kupatila.

- Sve ti je*em, šta je ovo. U tuš-kabini pao seks! On je naguzio i radi napred-nazad - opisao je scenu Čolak.

- Je l‘ ćeš imati noćne more? Au, neću se više tu tuširati - rekao je Miki.

foto: Printscreen

Janjuš je opisao kako Divna uživa.

- Otvorila je usta i balavi. Njoj se baš sviđa. Dabogda umro ako vas lažem - rekao je Marko.

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Svet / N. Kostić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track