NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI: Oglasila se Snežana Dakić povodom venčanja bivšeg muža!
Foto: Dragana Udovičić

VLADIMIR MIKIĆ PO TREĆI PUT STAO NA LUDI KAMEN

NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI: Oglasila se Snežana Dakić povodom venčanja bivšeg muža!

Stars -

Biznismen Vladimir Mikić izgovorio je sudbonosno „da” Jovani Miljković i treći put uplovio u bračnu luku. Venčanje je održano u jednom luksuznom beogradskom hotelu, i to za 200 zvanica.

Bivša supruga Vladimira Mikića, voditeljka Snežana Dakić, za „Alo!” je otkrila da nema mesta sujeti, te da joj ne smeta što se njen bivši partner ponovo oženio.

"Naravno da sam čestitala Vladimiru. Poželela sam mu svu sreću ovoga sveta", rekla je Snežana i priznala da između nje i Vladimira ne postoje nesuglasice.

"Nas dvoje smo ostali u dobrim odnosima i zaista se odlično slažemo", dodala je voditeljka.

Nakon razvoda od Snežane Dakić, Vladimir Mikić nije ostavio nezbrinutu svoju bivšu suprugu i ćerku Lauru, već im je, kako je i sam otkrio, ostavio stan, a daje i pozamašnu alimentaciju.

"Već sam na suđenju rekao da stan ostavljam njoj i Lauri. Smatram da im taj stan pripada, ali procedura je takva da to mora da se ozvaniči i na sudu. Realan sam u celoj situaciji, a ako druga strana misli da je malo to što pružam, onda je ona nerealna. Sami procenite da li je mnogo ili malo mesečna alimentacija od 350.000 dinara", izjavio je Vladimir nakon razvoda.

Biznismen i njegova nova supruga nisu štedeli na venčanju, pa su izdvojili pozamašnu svotu kako bi sve izgledalo kao u bajci. Prvi ples je bio uz pesmu Selin Dion, dok su nakon toga imali i vatromet, koji je trajao ceo sat. Vladimir je otkrio će mu treći brak biti i poslednji.

"Hvala vam od srca. Malo sam promukao, pa ne mogu mnogo da pričam, ali će ovog puta zaista biti treća sreća", izjavio je nakon venčanja Mikić i priznao da sa Jovanom radi na prinovi.

(Kurir/Alo, Foto:Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track