GODINAMA JOJ JE PREBACIVAO ZBOG SILIKONA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Bosanac ćerki za 31. rođendan poklanja novu estetsku operaciju!
Foto: Dragan Kadić

BIZARNO

GODINAMA JOJ JE PREBACIVAO ZBOG SILIKONA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Bosanac ćerki za 31. rođendan poklanja novu estetsku operaciju!

Stars -

Kompozitor i član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” spremio je neobičan poklon ćerki Aleksandri za 31. rođendan! Naime, Bosanac će Džidžu častiti estetskom operacijom usana.

Dragan Stojković Bosanac, koji je protivnik silikona, presrećan je što će se njegova ćerka ovih dana otarasiti ogromnih silikona iz usana, pa će na svoj rođendan, 28. oktobra, biti ona stara.

- Bosanac je godinama Džidži prebacivao zbog silikonskih usana, ali posle poslednje operacije video je da je vrag odneo šalu. Objasnio joj je da je lepa i sa normalnim usnama, da joj toliki silikoni uopšte nisu potrebni i da će učiniti sve da ih smanji. Rekao joj je da je spreman da joj nađe najboljeg plastičnog hirurga koji će joj to izvaditi i da ne brine za cenu, jer će to biti njegov poklon za rođendan. Džidža je malo razmislila i pristala da izvadi silikone, jer je nervira što ne može da se normalno smeje kao ranije. “Tata, pa meni se zubi više uopšte ne vide”, kroz smeh mu je rekla, a onda su se dogovorili da ode kod hirurga i zakaže operaciju - otkriva izvor blizak porodici Stojković i dodaje da je operacija već zakazana, i to za 24. oktobar na jednoj privatnoj klinici u Beogradu:

- Džidži ovaj datum odgovara, jer će do rođendana stići da se oporavi. I ona je veoma uzbuđena zbog ovog zahvata, jer joj veoma fali stari osmeh - završava izvor.

Džidža je ovako prokomentarisala svoj poklon.

- Istina je. Uskoro vadim 50 odsto silikona iz usana. Meni je oblik kao oblik generalno lepo urađen, ali je prepunjen materijalom. Ja sam se navukla. To je ono kao kad ideš u solarijum i svaki put si sebi beo, tako sam i ja mislila da nikad nisu dovoljno pune usne. Otac mi je rekao: evo ti pare i sredi to - kaže Džidža i potvrđuje da će joj otac platiti operaciju.

Pevačica kaže da se odlučila da izvadi silikone kako ne bi morala da povećava zube.

- Shvatila sam da ću morati da povećam zube zbog ovih usana da bih imala normalan osmeh. Zato sam rešila da odem na operaciju - kaže ona i dodaje da se ne plaši operacije i postoperativnog perioda, koji je veoma bolan.

foto: Dragana Udovičić/Dragan Kadić

Kurir.rs/Puls, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BOSANAC BRANI ĆERKI DA IZLAZI: Pogledajte kako se Džidža svađa sa tatom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja