VRATILA SE STAROJ LJUBAVI: Poznata srpska manekenka Jelena Bin Drai uživa u luksuznom životu i ne prestaje da radi!
Foto: Printscreen/Instagram

USPEŠNA

VRATILA SE STAROJ LJUBAVI: Poznata srpska manekenka Jelena Bin Drai uživa u luksuznom životu i ne prestaje da radi!

Stars -

Njen život bi mogao da se smesti u jedan lep roman. Jelena Jakovljević bila je manekenka koja je živela prosečan život u Srbiji i od toga pristojno zarađivala. Skoro pa preko noći se dogodila velika promena kod nje. Godine 2003. je upoznala svog supruga i tada se sve promenilo. Danas, živi luksuznim životom, ali je verna jednoj navici iz svoje prošlosti.

Iako to do skoro nije praktikovala, Jelena je odnedavno opet pred objektivima fotoaparata. Do skoro su modele iz njene kolekcije predstavljale druge dame, a sada ju je očigledno strast prema poslu kojim se bavila vratila na staru naviku.

#SS17 dresses that are perfect for your daytime events, find them online at #JelenaBinDrai.com

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

Jelena putem fotografija predstavlja svoju visoku modu. Godinama se bavi kreiranjem kvalitetne odeće koje nije pristupačna za svačiji džep. S obzirom na to da živi u Dubajiu, njene mušterije su malo imućniji slojevi društva i dame koje izrazito brinu o kvalitetu komada koje stavljaju na sebe.

Srpska lepotica Jelena Jakovljević bin Drai upoznala je sadašnjeg supruga, arapskog šeika Saida, 2003. godine kada je bila na vrhuncu slave.

Danas imaju troje dece: ćerku Asju i sinove Hilala i Hamdana, ali skoro nikada u javnosti ne pokazuje svoje naslednike.

Jelena wearing SS17 ?

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

Njen angažman pred fotoaparatima za sopstvene potrebe je svakako za pohvalu jer očigledno želi da svoje modele predstavi onako kako ona misli da je to potrebno. Iako ima milione i mogla bi da plati bilo kojeg modela, ipak joj je "slađe" da se kao davnih dana ponovo nađe kao model.

Jelena bin Drai je nedavno dobila nagradu za biznis lidera godine u UAE koju joj je uručio ministar za kulturu, omladinu i socijani razvoj Ujedinjenih Arapskih Emirata.

#JelenaBinDrai wears the perfect blush shade from her #SS17 collection

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

"Primila sam nagradu sa dubokom zahvalnošću u ime svih žena koje su osnažene i podstaknute da napreduju, da se usavršavaju i da dostignu svoj maksimum u svetu u kome žive. Ja živim u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u državi koja poštuje ženu i u kojoj je žena svetinja. Ova nagrada je dokaz da sam najbolju investiciju ikada napravila kada sam 15 godina svog života uložila u izgradnju sebe na ovom prostoru", ispričala je Jelena koja je uspešna poslovna žena koja osim brenda haljina, vodi polikliniku, obdanište, organske proizvode i salon lepote.

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DOBRO SU SE UDALE: Srpkinje bogatašice svetskog ranga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track