BEKUTA PLAKALA, MRKA JE TEŠIO: Izgubila sam dijamantsku ogrlicu!
Foto: Damir Dervišagić

NE MOŽE DA PREŽALI

BEKUTA PLAKALA, MRKA JE TEŠIO: Izgubila sam dijamantsku ogrlicu!

Stars -

Pevačica je posle snimanja „Zvezda Granda“ shvatila da joj se otkačio nakit, pa je molila organizatore da joj ga pronađu

Ana Bekuta izgubila je dijamantsku ogrlicu koju je letos kupila u Kotoru! Pevačica je nakit nedavno nosila na snimanju „Zvezda Granda“, a kad je uveče došla kući, shvatila je da na vratu nema ogrlicu.

- Isprevrtala je torbu, pregledala kaput i kola, ali uzalud, nije uspela da je pronađe. Počela je da paniči, pa ju je Mrka smirivao i rekao joj da se ne nervira zbog nebitnih stvari. Pozvala je organizatore emisije i zamolila ih da pogledaju da joj ogrlica nije ispala kod njenog stola na sceni. Kad su joj saopštili da ništa nisu pronašli, Bekuta se rastužila, iako ima gomilu nakita, mnogo vrednijeg od te ogrlice - kaže naš izvor.

Bekuti je ovaj komad posebno drag i svideo joj se na prvi pogled u radnji.

- Ana je najpre kupila prsten, a dopala joj se i ogrlica, koja je i na popustu poprilično koštala. Ani nije predstavljao problem da iskešira pošto je reč o ručnom radu i svaki kamen je pažljivo stavljen i izliven, a ne lepljen. Srećom, prsten nije izgubila - kaže naš izvor.

Marija Dejanović

foto: kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track