ŠOKANTNO! Jezivo upozorenje lekara: Divna umire ako se ne operiše za godinu dana
Foto: Svet / N.Kostić

OPASNO

ŠOKANTNO! Jezivo upozorenje lekara: Divna umire ako se ne operiše za godinu dana

Stars -

Pred ulazak u „Zadrugu“, Milovanovićevoj je nakon pregleda saopšteno da pod hitno mora da se reši izrasline na leđima jer će još više narasti

Divni Milovanović (24), poznatijoj kao Divna DNK, život visi o koncu. Nju su lekari pred ulazak u rijaliti „Zadruga“ upozorili da može da umre ukoliko u narednih godinu dana ne bude operisala izraslinu na leđima koju ima od rođenja.

- Divna ima ozbiljan zdravstveni problem i život joj je ugrožen. Stvar uopšte nije naivna i više se ne može čekati. Pred početak rijalitija i ona je, kao i svi drugi učesnici, išla na lekarski pregled, gde joj je saopšteno da je stanje alarmantno. Uradili su joj detaljne analize, a rezultati su pokazali da je u opasnosti ako se na vreme ne bude operisala. Doktori sumnjaju da se radi o tumoru, koji, ako se ne ukloni, može još više da naraste, a onda su šanse da preživi minimalne - priča naš izvor blizak produkciji.

Uplašena Divna

On kaže da je Divna ozbiljno shvatila ovo upozorenje i da se uplašila za svoj život. To je i jedan od razloga zašto insistira da se u rijalitiju uda za partnera Marka Kocića, s kojim ima ćerku.

- Milovanovićeva je svesna šta je čeka ako ne ode pod nož. Ona strepi od te intervencije jer se plaši totalne anestezije. Doktori su bili iskreni i objasnili joj da se radi o visokorizičnoj operaciji. Ona želi da se što pre uda za Marka jer hoće da baš on bude s njom i u dobru i u zlu, ali je on odbacuje - završava naš sagovornik.

Bez novca za lečenje

Inače, Divna je lekarima rekla da se u nekoliko navrata obraćala stručnjacima, ali da se u Svilajncu, gde živi, nisu ozbiljno bavili njenim zdravstvenim problemom. Govorili su joj da mora da ide za Beograd, ali ona nije imala novca za lečenje.

foto: Dragan Kadić

HUMANO Pevač skuplja 1.600 evra za operaciju

LEPI MIĆA OBEĆAO POMOĆ

I zadrugari su se zabrinuli za Divnino zdravlje. Oni su i raspravljali o tome da li i kako može da ga reši. Lepi Mića je rekao da bi operacija njenih leđa koštala 1.600 evra na VMA, što i nije neka suma, ako svi pomognu. Divnini cimeri su se složili da daju po 50 evra.

- Hvala vam što brinete. Rekli su mi da mi je iskočila lopatica, ali da ona može da se odstrani - rekla je Divna.

Marko je zatim objasnio da su lekari rekli da je potrebno da neko garantuje za nju, jer se radi o visokorizičnom zahvatu, tako da, ako se Divni nešto desi, doktori ne budu krivi, ali da on nije spreman to da potpiše.

Vršnjačko nasilje

HTELA DA SE UBIJE ZBOG GRBE

Divna je zbog zadirkivanja vršnjaka razmišljala i o samoubistvu.

- Ona je imala veoma težak period dok je išla u osnovnu školu zbog grbe na leđima i razrokosti. Deca su je stalno zadirkivala, ismevala i izbegavala, a ona je zbog toga plakala. Meni je nje bilo mnogo žao jer je uvek bila dobra, tiha i povučena. Nikog nije dirala i nije bila zlobna, ali - deca su takva, ne znaju šta rade - ispričao je za Kurir Stars Divnin drug.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Svet / N. Kostić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track