(KURIR TV) RADA MANOJLOVIĆ NA AERODROMU SRELA DVOJICU BIVŠIH: Njena reakcija dovoljno govori!
Foto: Zorana Jevtić

PAPARACO

(KURIR TV) RADA MANOJLOVIĆ NA AERODROMU SRELA DVOJICU BIVŠIH: Njena reakcija dovoljno govori!

Stars -

Na aerodromu Manojlovićka najpre naletela na Gajića, koji je bio sa ženom i detetom, a nakon samo nekoliko sekundi iza leđa joj se stvorio i Stanković

Radu Manojlović juče umalo da strefi infakrt kada je na aerodromu „Nikola Tesla“ naletela na bivše momke Momira Gajića i Milana Stankovića!

Folkerka je u opuštenom izdanju, bez šminke i s naočarima za sunce, krenula na nastup u Split. Neočekivano, na aerodromu se ispred nje stvorio nekadašnji verenik Momir sa ženom, detetom i sestrom! Kada ga je Rada ugledala, prebledela je, ali nije želela da ga izbegne, već mu je prišla i srdačno se pozdravila.

foto: Printscreen

Pohvalio joj izgled

On se oduševio, a potom ju je upoznao sa suprugom i detetom, koje je Manojlovićka izgrlila i izljubila. Nekoliko minuta su proveli ćaskajući, Manojlovićka mu je čestitala očinstvo i brak, a on se nije libio da pohvali njen fizički izgled. Kada je Momir ušao u avion, Rada je stala u red s menadžerom Sašom Đurićem i koleginicom Jelenom Rozgom. Usledilo je još jedno iznenađenje. Nakon samo nekoliko sekundi, iza leđa se stvorio još jedan njen bivši momak - Milan Stanković. Rada je skočila i zagrlila ga, a zatim su zajedno stali u red za čekiranje.

foto: Printscreen

Radu smo pitali kako se osećala kada je u roku od nekoliko minuta srela dva bivša dečka, s kojima je bila na korak od braka.

- Momir i ja se nismo ni videli ni čuli pune dve i po godine i drago mi je što sam ga srela. Ima prelepu ćerkicu i predivnu ženu. Ovako nešto nisam mogla da očekujem da će mi se ikad desiti. I on se veoma iznenadio. Ide s porodicom na odmor, a ja na nastup u Split. Ispričali smo se - rekla nam je pevačica, a na pitanje da li je očekivala Stankovića, pevačica se zacrvenela.

foto: Printscreen

Haris nije ljubomoran

- Rekla sam Milanu: „Samo si mi ti falio u ovom trenutku.“ Okretala sam se da vidim da li će se još neko pojaviti. Baš sam se slatko nasmejala - rekla je pevačica.

Rada kaže da joj susret s bivšima neće pokvariti odnos s dečkom Harisom Berkovićem.

foto: Zorana Jevtić

- Evo, baš ću ga sad pozvati da mu to saopštim. On je savremen dečko, koga ja mnogo volim i poštujem, a ova situacija će ga slatko nasmejati - kaže Rada za Kurir.

(Ljiljana Stanišić, Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track