SLOBINA ŽENA IMA NOVOG DEČKA: Svi detalji Kijine nove veze! Radanović definitivno ostao bez žene!
Foto: Printskrin Youtube

PUKLO SVE

SLOBINA ŽENA IMA NOVOG DEČKA: Svi detalji Kijine nove veze! Radanović definitivno ostao bez žene!

Stars -

Kristina Kija Kockar, supruga Slobe Radanovića, definitivno je odlučila da stavi tačku na njihov brak. Ona već uživa sa drugim muškarcem.

Naime, ona je već tri nedelje u vezi sa dečkom iz Budve Andrijom Lazovićem, sa kojim je bila pre punih 6 godina!

Kako kaže izvor blizak još uvek zakonitoj ženi Slobe Radanovića, Kija i Andrija zbližili su se usled situacije o kojoj bruji cela nacija - Slobinoj javnoj prevari svoje žene sa Lunom Đogani, pred kamerama rijalitija.

"Kija se, usled svega što joj se dogodilo, povukla u kuću i danima je bila baš loše. Istina je ono što je rekla njena majka, da je bila na lekovima i na infuzijama. Tih dana javio joj se nekadašnji dečko, sa kojim je bila pre Slobe, Andrija. Nakon dugih razgovora o svemu što se dogodilo, Andrija je jedan dan samo došao u Zrenjanin. Kija je bila vrlo iznenađena i pristala je da se vidi sa njim", rekao je izvor blizak Kiji.

foto: Printskrin Youtube

"Na njegov nagovor, pošto je smatrao da će joj prijati da se skloni od svega što se dešava i od sramote koju je doživela, Kija je sa njim otišla u Crnu Goru gde se i desilo što se desilo. Njih dvoje su sada zajedno i Kija je i sama rekla da bez njega i podrške i snage koju joj je ulio, sigurno ne bi bila u dobrom stanju, i sigurno bi već napravila neku glupost", dodaje izvor.

foto: Printskrin Youtube

"Kija nije preljubnica i to znaju svi koji je poznaju. Ona je zbog posla stjuardese dugo živela i van Srbije, pa joj nikada nije palo na pamet da prevari Slobodana. Svaka žena će je sigurno razumeti, potpuno je normalno da u ovakvim situacijama sve emocije nestanu. To je ipak preveliko poniženje, i to javno", zaključuje sagovornik.

foto: Dragan Kadić, Printscreen

Inače, Andrija je vlasnik kluba u Budvi, a Kijin muž Slobodan upućen je u to da je Kija pre veze sa njim bila sa Andrijom.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Telegraf, I. Cicović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track