(FOTO) NIJE SKIDAO POGLED S JK: Popović odmeravao Karleušu!
Foto: Dragana Udovičić

Stars paparaco

(FOTO) NIJE SKIDAO POGLED S JK: Popović odmeravao Karleušu!

Stars -

Saša Popović odlepio je na novi izgled Jelene Karleuše! Kada je pevačicu ugledao sa novom frizurom i u seksi kombinezonu, čelnik „Granda“ nije mogao da odvoji pogled od nje.

foto: Dragana Udovičić

JK se pojavila u studiju na Košutnjaku u provokativnom izdanju - mačkastom lateks kombinezonu, a kako je u poslednje vreme dosta smršala, njene obline došle su do izražaja. Osim što je JK privlačila poglede gotovo svih prisutnih, na njen izgled nije ostao ravnodušan ni Sale! On je najpre prišao Karleuši, ali je sa novom, roze bojom kose nije odmah prepoznao. Kada je skontao da je to jedna od članica žirija „Zvezde Granda“, Sale je rekao: „Au, Jelena. Pa to si ti? Nisam te prepoznao. Super izgledaš, baš si se stesala. Odlično ti stoji to što si obukla.“

foto: Dragana Udovičić

Nakon toga, direktor je otišao svojim putem i ostavio pevačicu u društvu novinara, ali nismo mogli da ne primetimo da se sve vreme okretao za njom i odmeravao je! To je snimio i naš paparaco, a izraz Popovićevog lica sve govori. Čelnik „Granda“ gledajući u JK umalo nije pao dok je išao uz stepenice, pa je morao da se pridržava!

(Kurir/Jelena Stuparušić, Foto:Dragan Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track