POTRESNA ISPOVEST SUZANE MANČIĆ: Izgubila sam tri bebe, probudila sam se u lokvi krvi i mislila da ću umreti!
Foto: Dragan Kadić

TUGA

POTRESNA ISPOVEST SUZANE MANČIĆ: Izgubila sam tri bebe, probudila sam se u lokvi krvi i mislila da ću umreti!

Stars -

Voditeljka Suzana Mančić nikada nije govorila o potresnom trenucima koji su joj se dogodili u prošlosti. Naime, tri puta je izgubila bebu, a lekari su sva tri puta rekli da je reč o sinovima.

Po prvi put, u ispovesti za jedan magazin, Suzi govori o ovome:

"Prvu bebu izgbuila sam odmah na početku, u trećem mesecu trudnoće. Tada se ispostavilo da imam dvorogu matericu. Kada sam zatrudnela drugi put, u drugom mesecu sam doživela komplikacije i doktor je izvršio kiretažu. Treće večeri sam se probudila u lokvi krvi. Uhvatila me je panika hoću li umreti. To je bila agonija. Bila sam u inostranstvu i doktor kod kojeg su me odveli pitao me je da li sam prekinula trudnoću. Rekla sam da jesam, u Evropi, u bolnici. Tada je okrenuo ekran prema meni i pokazao intaktni plod, a ja sam odskočila od stola i suze su mi krenule. Imala sam blizanačku trudnoću i drugi plod je preživeo kiretažu", kaže Suzana i dodaje:

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

"Nažalost, dete sam izgubila u četvrtom mesecu u Beogradu, u strašnim mukama. Poslednju bebu izgubila sam u šestom mesecu trudnoće. Tada sam se zapravo porodila, ali dete nije preživelo. Najstrašnije je bilo kada su mi doneli da potpišem umrlicu", kaže Suzana.

Voditeljka kaže da je godinama unazad bila u stalnom strahu i šoku:

"To je za mene bilo nešto nepojmljivo, da ja, koja sam oduvek bila zdrava mlada žena, izgubim bebu prvi, pa drugi, a onda i treći put".

Kithyra, Greece. Kao na slikama Borisa Dragojevica

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

Suzana je svoje bolno iskustvo opisala u knjigama koje je napisala.

(Kurir/Hello, Foto:Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track