(FOTO) UNUK MAJE ODŽAKLIJEVSKE SE BORI SA AUTIZMOM: Pevačica uputila poruku dečaku, a njene reči će vam naterati suze na oči
Foto: Dragan Kadić

EMOTIVNO

(FOTO) UNUK MAJE ODŽAKLIJEVSKE SE BORI SA AUTIZMOM: Pevačica uputila poruku dečaku, a njene reči će vam naterati suze na oči

Stars -

Pevačica Maja Odžaklijevska nedavno je javno progovorila o bolesti sa kojom se susreo njen unuk. Luka koji ima sedam godina boluje od autizma.

"Prve dve godine govorio je one prve reči koje dete izgovara: mama, tata, baba. A sad više ne govori. On već pet godina ćuti. Doduše, peva i izgovara neke slogove, ali to je sve. Mislim da je došao period da se njemu, uz pomoć svih ovih ljudi kojima smo se obratili, pomogne na adekvatan način i da dete progovori. Inače, sve razume", izjavila je tom prilikom Maja.

Maja je danas ponosna na svoju ćerku, a na svom Fejsbuku je podelila fotografiju i poruku koja je mnogima naterala suze na oči.

foto: Printskrin/Facebook

"Na današnji dan, pre 33 godine, rodila sam svoju prvu princezu... Srećo majkina, zelim ti lahor od života, budne snove, nebo samopouzdanja, čarobne trenutke i treptaje duše sa Lukom! Neizmerno te volim", napisala je ponosna majka i baka u opisu slike.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/FB, Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja