ANABELA SPREMA OSVETU: Lunine drugarice prete Slobinoj ženi, Kija u suzama, ovo je istina o svemu!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

ŠPANSKA SERIJA

ANABELA SPREMA OSVETU: Lunine drugarice prete Slobinoj ženi, Kija u suzama, ovo je istina o svemu!

Stars -

Stjuardesa Kija Kockar dospela je u žižu javnosti kada se njen suprug Slobodan Radanović zaljubio u rijalitiju i prevario je pred milionskim auditorijumom. To mu nije bilo dovoljno pa je u javnost izneo prljav veš iz njihovog braka govoreći da nisu imali seks. Bilo nam je potrebno vreme da Kiju ubedimo da priča o svemu jer joj je podjednako bolno i poražavajuće da intimu deli sa javnošću.

"Ovom pričom ću staviti tačku na sve, a u nekoj emisiji ću se pojaviti samo ukoliko Slobodan bude sedeo pored mene. Pa da demantuje bilo koju moju reč ukoliko nije tačna", na početku razgovora nas je upozorila Kija koja sada ima dečka iz Budve Andriju Lazovića, sa kojim je bila pre šest godina u vezi.

"Ponovo sam srećna i zaljubljena, naravno da verujem u ljubav, ali prvenstveno u poštovanje, pogotovo jer sada imam pravog muškarca pored sebe", kaže Kockar i najavljuje razvod čim njen suprug napusti imanje:

foto: Printskrin Instagram

"Razvodim se. Slobodan i ja ćemo rešiti sve kada on izađe iz "Zadruge" jer je ružno da se ovakve stvari rade javno", ističe Slobina supruga koja mu najviše zamera to što je njihov brak spustio na nivo primitivizma.

"On je odrasla osoba, i pritom javna ličnost, u braku, i snosi posledice za svoje postupke i izgovorene reči. Ja taj takozvani prljav veš neću iznositi jer smatram da je ružno da pričam nešto a da ta osoba nije tu da odgovori".

Kija ne krije da su joj emocije od početka rijalitija bile pomešane od tuge i besa do gađenja kada supruga vidi sa Lunom.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

"Ja sam prošla kroz težak period. Prosto ne bih sebe mogla ni da pogledam u ogledalo ako bih nastavila da se jedem, plačem i nerviram, jer ja sam veoma jaka i zrela osoba. Nisam ovo zaslužila i to odgovorno tvrdim, ali sad kad je ovo sve prošlo i kad mogu stvari da sagledam sa realne strane, shvatam da me je Bog pogledao. Sada sam srećna i ponovo voljena i imam potpuno pravo da nastavim svoj život. Za mene je španska serija završena, jer sam se slučajno našla u njoj, a ipak više volim romantične komedije", kaže Kija, a na pitanje kako se oseća kada vidi Slobu i Lunu da se ljube, odgovara:

"Nekada su mi bili gadni, a sada me bude blam kako se ponašaju. To nije onaj Sloba za koga sam se udala".

foto: Damir Dervišagić

Pevačica Anabela Atijas odlučila je da se više ne prepucava sa surpugom njenog budućeg zeta već će sudskim putem zatražiti pravdu.

"Podnela sam četiri tužbe protiv Kije zbog pretnji koje mi je uputila. Jedva čekam da vidim te moje kompromitujuće fotografije na brodu. Ona je to izmislila zato što je zla, ali pokazaću ja njoj gde joj je mesto, ali ne na njen način, već na moj. Za to što ona radi postoje institucije. Glumiš kriminalca, a ovamo se predstavljaš da si dama i stjuardesa. Da ne pominjem i to da pokazuje golu guzicu u spotovima. Mnogo je kontradiktorna. Umislila je da je neki mafijaš. Najveća joj je kazna što mora da gleda dvoje ljudi koji se istinski vole", kaže Anabela, koja kako saznajemo istovremeno pokušava da smiri i Lunine drugarice koje su poludele zbog napada na njihovu drugaricu.

"One mesecima šalju pretnje Kiji uz poruku da ju je „zamenila mlađa i slađa“ te da se pomiri sa tom činjenicom. One su Kijinom novom dečku slale poruke u kojima otkrivaju njenu navodnu burnu prošlost uz poruku da je ostavi".

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track