(KURIR TV) NOVI SNIMAK NAPADA NA NOVINARKU KURIRA: Pogledajte, Anin brat unosi joj se u lice i udara dok Rasta i telohranitelj mirno prolaze!
Foto: Printskrin

SKANDAL

(KURIR TV) NOVI SNIMAK NAPADA NA NOVINARKU KURIRA: Pogledajte, Anin brat unosi joj se u lice i udara dok Rasta i telohranitelj mirno prolaze!

Stars -

Novinarku Kurira, Ljiljanu Stanišić, sinoć je fizički napao brat Ane Nikolić, Marko Nikolić, na aerodromu "Nikola Tesla". Nakon toga je žestoko zapretio, a niko od obezbeđenja nije reagovao.

Naime, u pratnji svog obezbeđenja, Marko i njegov zet Stefan Đurić Rasta, oko 23.20 časova, sleteli su iz Švedske na beogradski aerodrom, gde su ih čekale novinarske ekipe.

U trenutku kada im je naša novinarka prišla i Rasti uputila bezazleno pitanje "Kako je bilo u Švedskoj", usledio je Markov napad.

"Dođi ti ovamo", rekao joj, privukao je, udario u rame a onda zapretio: "Tebi ću otkinuti glavu!"

foto: Marina Lopičić

U tom trenutku, iza novinarke nalazio se kamerman Prve televizije, koji je pokušao da je skloni. On je svojom kamerom snimio deo napada jer ni jedno od njih nije očekivalo da će doći do fizičkog napada.

"Ovako nešto zaista nisam očekivala. Marku sam odmah rekla da ću protiv njega podneti krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje. On se nije ni osvrnuo, već je nastavio svojim putem. Sačekala sam vozača koji me je odvezao u Urgentni centar kako bih ispoštovala proceduru. Tu sam dala iskaz policiji koji su obavestili tužilaštvo o celom slučaju. Nadam se da će nadležni što pre reagovati", rekla je Ljiljana Stanišić.

foto: Privatna Arhiva

UNS i NUNS su najoštrije osudili napad na našu novinarku, a uskoro se očekuje i zvanično saopštenje policije.

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO FIZIČKI NAPAD NA NOVINARKU KURIRA:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track