NEMANJU STEVANOVIĆA JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA: Sve se dogodilo zbog rijalitija, a evo šta danas ima da kaže o njemu!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

LEKCIJA ŽIVOTA

NEMANJU STEVANOVIĆA JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA: Sve se dogodilo zbog rijalitija, a evo šta danas ima da kaže o njemu!

Stars -

Nemanja Stevanović koji se proslavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nakon rijalitija "Farma" izbačen je iz produkcije. On je konačno progovorio o tom nemilom događaju, pa otkrio i kako se ponovo vratio u Grand.

Naime, Nemanja je otkrio da je veoma stresno doživeo gubitak posla.

"Sada mi je to smešno, ali tada stvarno nije bilo smešno. Bilo je mnogo stresno ostati bez posla. Nisam u "Grandu", a ne mogu da radim zato što sam pod ugovorom još. Nekih osam meseci nisam radio. Bilo je napeto, ali se kasnije sve to okrenulo na dobro", rekao je Nemanja.

foto: Damir Dervišagić

On je otkrio i da kada je Saša Popović shvatio da je napravio grešku, pozvao ga da se vrati u svoje redove.

"Otišao sam u drugu produkcijsku kuću, napravio album, vratio se... Skupio sam snagu i nastavio dalje. Drago mi je što mi je Saša Popović, na sastanku kada me je zvao da se vratim u "Grand", čestitao na radu i uspehu koji sam postigao bez njih, ali i na ponašanju. Rekao mi je da je pogrešio i pitao da se vratim, što sam prihvatio. Bila je to lekcija, stvari su došle na svoje, iskristalisalo se", otkrio je Nemanja.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track