NEKADA JE BIO U MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE: Saškin suprug radi kao čuvar!
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

Zanimanje

NEKADA JE BIO U MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE: Saškin suprug radi kao čuvar!

Stars -

Aleksandar Gazivoda pet godina nije mogao da nađe posao, pa je bio prinuđen da prihvati prvu ponudu i sad pazi napuštene objekte

Aleksandar Gazivoda, suprug Saške Karan, zaposlio se kao čuvar na jednom napuštenom objektu koji se nalazi u Zemunskoj ulici na Novom Beogradu, otkriva Kurir.

Dok mu se žena takmiči u rijalitiju „Zadruga“ i bori se da zaradi što više novca, ni bivši političar ne sedi skrštenih ruku. Do 2012. godine Gazivoda je bio zaposlen u savetodavnoj službi Ministarstva poljoprivrede, ali pošto posle otkaza, punih pet godina, nije mogao da nađe odgovarajući posao, prinuđen je da radi bilo šta.

Kućica za portire

Ekipa Kurira zatekla je Aleksandra na radnom mestu. Pored velike kapije iza koje su dvorište i kompleks oronulih zgrada nalazi se mala kućica sa interfonom. Nakon što smo nekoliko puta pozvonili, na vratima se pojavio Saškin muž.

- Jao, što ste došli? Ne radim ja ovde, došao sam danas da zamenim drugara kom je danas slava. Verujte mi. Ko li mi je ovo namestio, ko vam je javio? - ubeđivao nas je Aleksandar.

Pravdanje

Na našu konstataciju da nije sramota raditi pošten posao, on je nastavio da se pravda.

- Ja ne radim ovde. Planiram da kupim sve ove zgrade i dvorište, zato sam ovde - rekao je bivši političar.

Kurir / I. E.

Foto: Marina Lopičić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja