EKSKLUZIVNO! DARA SE UDAJE U DUBAIJU: Bubamara otišla u Emirate da zakaže svadbu
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Pevačica staje na ludi kamen

EKSKLUZIVNO! DARA SE UDAJE U DUBAIJU: Bubamara otišla u Emirate da zakaže svadbu

Stars -

Pevačica sa sinom Kostom krenula na luksuzno putovanje, koje je platio njen 17 godina mlađi momak, košarkaš Nemanja Bezbradica, da bi se dogovorila o detaljima njihovog venčanja

Dara Bubamara (41) uveliko planira venčanje sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom, s kojim je u vezi tek šest meseci. Kako saznaje Kurir, folkerka i sportista organizuju svadbu u Dubaiju!

Pevačica uporno pokušava da sakrije privatni život, a posebno mlađanog momka, s kojim nikad nije viđena u javnosti. Njeni prijatelji, oni malobrojni koji su imali priliku da upoznaju Nemanju, kažu da su njih dvoje idealan par i ne čudi ih što su odlučili da se venčaju posle pola godine zabavljanja. Darina drugarica rekla nam je da joj se pevačica poverila da će njeno i Nemanjino venčanje biti odmah posle koncerta u Areni.

foto: Kurir

Košarkaš joj veruje

- Nije mi otkrila kada ju je Nemanja zaprosio, ali mi je u poruci napisala da će svadba biti u Dubaiju posle njenog koncerta u Areni. To znači da će venčanje verovatno biti početkom leta sledeće godine. Dara obožava Dubai, često ide tamo na odmor, pa pretpostavljam da je njena ideja bila da se tamo venča s Nemanjom. Ona je juče otišla u Dubai da bi se odmorila, ali i zakazala hotel u kojem će se udati. Nemanja je sve to prepustio njoj, ne meša se u njen izbor - rekla nama je pevačicina prijateljica, koja je zamolila da joj ne pominjemo ime.

Dara sa sinom Kostom, foto: Kurir

Darin dečko nije mogao da otputuje s njom zbog obaveza prema klubu, pa je pevačica povela sina Kostu.

Mladoženja platio

- Nemanja je uplatio taj aranžman davno, ali su mu iskrsle obaveze, pa zato nije mogao s njom. To ga je koštalo oko 5.000 evra. Njih dvoje će verovatno otići sami na odmor posle Nove godine - kaže naša sagovornica.

Naš paparaco juče je uslikao Daru na beogradskom aerodromu, dva sata pre nego što je sa sinom Kostom otišla u Dubai. Nije bila raspoložena da s nama podeli detalje o svadbi, pravdajući se da žuri i da će propustiti let.

- Moj život je moja privatna stvar, samo to mogu da vam kažem. Srećna sam u vezi, mislim da se to vidi po meni - rekla nam je pevačica, kojoj će ovo biti drugi brak.

Jelena Karleuša, foto: Damir Dervišagić

Drugarice, prokletnice

JK, DOĐI MI NA KONCERT!

Dara je nedavno s ljutom rivalkom Jelenom Karleušom sklopila primirje. Pevačica ne bi imala ništa protiv da joj JK bude gošća na koncertu.

- Što da ne, meni ona ne smeta! Još nisam razmišljala o tome ko će mi biti gost na koncertu, ali ne bi imala ništa protiv da to bude ona. Svakako, lepo od Jelene što mi je poželela sreću, zahvaljujem joj se - rekla je Bubamara za Kurir.

Milan Kesić, foto: Damir Dervišagić

HIT Pevačica će se venčati na plaži, poput nataše bekvalac u septembru

MEĐU GOSTIMA I BIVŠI MUŽ!

Dara je nakon razvoda od Milana Kesića s njim ostala u dobrim odnosima, pa će on biti jedan od malobrojnih gostiju na njenom venčanju.

- Dara će Milana sigurno zvati, oni se super slažu. Još nije upoznao Nemanju, ali ima vremena do svadbe, upoznaće ga - rekla nam je pevačicina drugarica.

Dosta javnih ličnosti u poslednje vreme sklopilo je brak na nekoj egzotičnoj destinaciji, u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja. Među njima je i Nataša Bekvalac, koja se krajem septembra udala na Ibici.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva, Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OBOŽAVATELJI JE NAZVALI SRPSKOM PAMELOM: Dara Bubamara stavila BUJNE GRUDI u prvi plan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track