LEPA LUKIĆ TRAŽI POMOĆ: Idem kod psihijatra zbog Miljane i Milija!
Foto: Damir Dervišagić

SPOLJNI SVET Lepa posle „Parova“ traži stručnu pomoć

LEPA LUKIĆ TRAŽI POMOĆ: Idem kod psihijatra zbog Miljane i Milija!

Stars -

Lukićeva kaže da joj je posle dva meseca boravka u rijalitiju i bezbroj uvreda najpotrebniji psihički mir, koji će pronaći kod lekara i na selu

Lepa Lukić u nedelju veče napustila je vilu „Parova“ i sada planira da se posveti svom oporavku.

Kraljica narodne muzike bila je najstariji učesnik gledanog rijalitija televizije Hepi. Većina ukućana ju je poštovala što zbog godina, što zbog velike muzičke karijere, ali bilo je i onih koji su gledali da je što češće izbace iz takta.

foto: Printscreen/Happy

Nervni slom

Milutin Mili Radosavljević i Miljana Kulić, kao i njena majka Marija, koja se skoro svakodnevno uključuje u vilu telefonskim putem, koristili su brojne uvrede samo da bi je ponizili. Zbog Milija je čak bila i na ivici nervnog sloma. Lepa je u rijalitiju pretrpela veliki stres i sada kada se vratila u spoljni svet, planira da potraži pomoć stručnog lica kako bi se oporavila od svega što je doživela.

Kanada pa Kuba

- Verujte mi da sam u šoku zbog svega šta sam tamo preživela! Za 55 godina svoje karijere nisam dobila onakve uvrede. Odmoriću se nekoliko dana, a nakon toga ću otići kod psihijatra. Zaista sam u lošem stanju. Loše se osećam i srećna sam što sam izašla - rekla nam je Lepa i dodala da u narednom periodu neće nastupati.

- Pored psihoterapije, otići ću na odmor, koji mi je baš potreban. Najpre na selo, odakle ću s doktorom biti na vezi. Kad se malo oporavim, idem u Kanadu, a odatle na Kubu - kaže pevačica.

Mili i Miljana, foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Sukob sa Milijem i Miljanom Lepa nije htela da komentariše.

- Oni me ne zanimaju! Neće više preko mog imena da skupljaju poene. Pokazali su ko su i šta su i kakvo im je vaspitanje. Poštedite me, ne želim da se neki tamo Mili sladi mojim bolom - odsečno nam je rekla pevačica.

Dogovor

NISAM IZBAČENA, ISTEKAO MI JE UGOVOR

Lepa Lukić otkriva da je svojevoljno napustila vilu.

- Moj ugovor je bio na dva meseca. Tako sam se dogovorila s produkcijom. U nedelju je istekao. Nisam imala najmanje glasova jer imam mnogo podrške. Najmanje je imao dotični ukućanin čije ime ne želim da spominjem. Da se nisam tako dogovorila s produkcijom, ispao bi Mili - završava Lepa.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track