MNOGO DUŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI: Luna otkrila koliko su zapravo ona i Sloba zajedno!
Foto: Printscreen

ZADRUGA

MNOGO DUŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI: Luna otkrila koliko su zapravo ona i Sloba zajedno!

Stars -

Dugo se nagađalo da li su Luna Đogani i Sloba Radanović imali nešto i pre nego što su se prvi put poljubili pred kamerama "Zadruge".

Oni su do ulaska Slobine žene Kristine Kije Kockar i Lunine majke Anabele, govorili da među njima nema ničega, a Luna se tokom današnjeg razgovora sa takmičarkama osvrnula na taj dan.

"To mi je bio najgori dan u životu, Sloba mi je posle razgovora sa njih dve prišao u dvorištu i rekao da završavamo sve. Rekao mi je "Luna, ti znaš kakav sam ja, a sada sam ispao nagori ološ" i tada je rekao da prekidamo sve, a mi smo do tada pričali u wc-u, ljubili se i tako dalje", otkrila je Luna tada da su se njih dvoje zaista poljubili pre Kijinog ulaska u rijaliti. Onda se osvrnula i na njegovu ženu:

"Užasno je to što radi, ja bih nju poštovala više da nije radila to što radi. Ona je sigurno imala nekog, oni nisu imali seks godinu dana, sigurno nije bila sama. Ona se prema Slobi ponašala kao prema psu, prema ovakvom čoveku", ogovarala je Luna Slobinu, i dalje zakonitu, ženu.

foto: Printskrin/Instagram

(Kurir/Blic, Foto:Printcreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAUČILA OD MAME I TATE: Svi su gledali kako Luna Đogani meša golom zadnjicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja