(KURIR TV) UŽIVALA NA KONCERTU: Ana Adilu oprostila prebijanje
Foto: Marina Lopičić

Obrt u žvotu zeta Džeja Ramadanovskog

(KURIR TV) UŽIVALA NA KONCERTU: Ana Adilu oprostila prebijanje

Stars -

Folkerova ćerka prešla preko batina od nevenčanog supruga, pa sinoć sa sinom uživala na njegovom koncertu

Ćerka folk zvezde Džeja Ramadanovskog, Ana, definitivno je oprostila batine nevenčanom suprugu Adilu Maksutoviću, pa je sinoć sa sinom Adrijanom došla na njegov koncert u Sava centru.

foto: Marina Lopičić

Međutim, njen otac, po svemu sudeći, zetu nije mogao da pređe preko toga što je njegovu stariju naslednicu početkom decembra 2013. godine šutirao u stomak i lupao joj šamare. Nakon tog incidenta Ana je protiv oca svog deteta podnela krivičnu prijavu i s naslednikom, koji je tada imao svega nekoliko meseci, napustila njihov dom u Kotežu. Ni Anina mlađa sestra Marija nije došla da podrži zeta. U nekoliko navrata smo pokušali da od Ane dobijemo izjavu, ali ona nije htela da komentariše.

- Molim vas da me razumete, zaista ništa ne bih komentarisala - ljubazno je rekla Adilova nevenčana supruga.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Džej je nakon incidenta bio mnogo ljut i povređen.

- Prvo mi odvali ćerku od batina, pa bi da se mirimo. Ana je, hvala bogu, dobro, ali ne znam šta njemu bi da tako postupi. Znam da u svakoj porodici postoje razmirice, ali ovo je previše - rekao je tada Džej za novine.

foto: Marina Lopičić

Njegova ćerka je posle godinu i po suđenja odlučila da povuče tužbu protiv oca svog deteta i već neko vreme su opet u zajednici. Koncertu su prisustvovali Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom i ćerkom Zlatom, Seka Aleksić i Veljko Piljkić, Ilda Šaulić, Marija Šerifović.

E. K. - Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track