ANABELA OČAJNA ZBOG KIJINOG ULASKA U RIJALITI: Bila bih srećna da Luna i Sloba raskinu! Advokati imaju punomoćje i fizička tortura nije nigde u ugovoru!
Foto: Printscreen

TEMA BROJ 1!

ANABELA OČAJNA ZBOG KIJINOG ULASKA U RIJALITI: Bila bih srećna da Luna i Sloba raskinu! Advokati imaju punomoćje i fizička tortura nije nigde u ugovoru!

Stars -

Iako je dosad podržavala ćerkine odluke i navijala za njihovu ljubav, Anabela Atijas je svesna da je moguće da će zbog Kije njena ćerka Luna raskinuti vezu sa Slobom koju je započela u rijalitiju. Pevačica je sada navela kako se oseća dok gleda naslednicu kako se muči u komplikovanim odnosima.

Kija Kockar je juče ušla u rijaliti, na iznenađenje mnogih, a njen suprug Sloba Radanović šokirao se kad ju je video u šou. Anabela je otkrila kako se oseća kad vidi Lunu i Kiju u istim kadrovima.

"Kad sam ušla u "Zadrugu" sve sam rekla! Zar nešto nisam bila u pravu? Ovo je sve bilo smišljeno, svima čestitam što su stvorili novu zvezdu! Nju sam ja stvorila onaj dan kad sam joj dala na značaju. Poslala je muža u rijaliti i rekla mu da se "zakači" na Lunu, znala je da će dobiti medije. Postala je slavna, svi smo stvorili monstruma!" rekla je pevačica, pa dodala:

foto: Dragan Kadić

"Da sam ja na mestu Lune i Slobe, ja bih preskočila ogradu! Šou bi propao čim bi oni otišli. Ja bih to uradila, ali oni neće, borci su. Sloba je učinio pravu stvar jer se ovlaš pozdravio sa Kijom, šta je trebalo da uradi, da je poljubi?"

Anabela je prokomentarisala i da je moguće da će Luna i Sloba uskoro raskinuti zbog Kije, jer to može da im poljulja odnos.

"Nisam vidovita, da jesam verovatno bih zarađivala od toga. Bila bih srećna ukoliko bi raskinuli, ako muškarac nije pravi neka se odmah pokaže ko je i šta je. Ako ne želi da bude sa njom, ne može ga niko naterati da ostane u vezi. Vreme će da pokaže sve", kazala je pevačica i rekla kako bi reagovala ako bi u narednom periodu došlo do fizičkih obračuna između Lune, Slobe i Kije.

"Pronašla bih načine da izvučem svoje dete odande! Advokati imaju punomoćje i fizička tortura nije nigde u ugovoru", jasna je bila.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja