KIJIN ULAZAK JE SVE PROMENIO: Luna oladila Slobu! Radanović u suzama, hoće da preskoči ogradu! Razapet sam, ne mogu da izdržim!
Foto: Printscreen YT

NJEN LAZAK JE NAPRAVIO POMETNJU

KIJIN ULAZAK JE SVE PROMENIO: Luna oladila Slobu! Radanović u suzama, hoće da preskoči ogradu! Razapet sam, ne mogu da izdržim!

Stars -

Nakon što je Kija Kockar ušla u "Zadurgu", sve se promenilo. Luna Đogani posumnjala je u svog partnera Slobu Radanovića.

Ona je zapreila svom dečku, a onda se sve preokrenulo!

"Budeš li jurio nju, biće ti žao.. Šta god ti uradiš, ja sam tu za tebe. Neću se mešati", rekla je Luna.

"Jesi li ti normalna? Ja sam rekao da ću ispasti čovek i uvek ću ti pomoći. Što bežiš od mene sve vreme?" pitao ju je Sloba.

"Ne bežim, nego mi je baš neprijatno... stavi se samo u moju situaciju, kaže: Ja sam došla u miru! Ma, zašto bi ona uopšte došla ovde?"

foto: Printscreen YT

"Zato što kaže da sam ostao nedorečen... Ali, kao da hoće da napravi razdor između tebe i mene. Nisam ja glup. Ali, ti nemoj da sumnjaš u mene", rekao je Sloba.

"Tačno znam šta će da radi... Ona će s tobom da bude top, a mene će u celoj kući da maltretiraju. Vas dvoje će da dižu u nebesa. Ovi debili će s njom da se sližu. Možda će da ima nešto sa nekim ovde, što će biti prebolesno, cela ta situacija u kući. A ja ću da prsnem i da idem kući", rekla je Luna. Njih dvoje su se osamili i počeli da plaču. Sloba nije mogao da se smiri i pričao je kako razmišlja da pobegne iz rijalitija i preskoči ogradu.

"Mene boli kad je vidim", pričala je Luna kroz suze.

foto: Printscreen YT

"Skočiću i otići ne mogu. Ne mogu više da budem jak. Ja sam ološ čovek", rekao je Sloba koji ne može da podnese to što je Kija u rijalitiju.

"Nisi, nemoj to da pričaš, svi znaju da nisi. Ti si jedna predobra duša, predobar čovek", govorila je Luna dok je tešila i ljubila Slobu koji je plakao kao kiša, govorio da mrzi sebe jer je povredio Kiju.

"Da je tvoj brak bio savršen, ti ovo ne bi dozvolio", dodala je Luna. Pevač je rako da je sve to istina, ali da je neke stvari ipak trebao da reši napolju dok nije ušao u "Zadrugu".

foto: Printscreen YT

"Šta god da bude, ja tebe želim, ja tebe volim,. Nikada te ne bih povredio, dovoljno je što sam jednu osobu povredio, iako sam ja tokom tog procesa bio povređivan. I zamisli da budem ovde i da te samo gledam, ne mogu da budem bez tebe. Je.ote rat je počeo", pričao je Sloba. Luna ga je sve vreme grlila, govorila da ga voli i da ne sme da sumnja u nju.

"Ja te razumem i tu sam za tebe. Biću jaka zbog nas, obećavam ti. Proćiće sve ovo, videćeš. Teško je, ali kada se završi... posle svake kiše ide sunce", tešila je Đoganijeva svog dečka.

"Ja sam razapet", dodao je Radanović kroz suze. "Ona je hiljadu puta htela da ode, a ja je nisam pustio", otkrio je pevač.

"Nemoj pogrešno da me shvatiš, iz mene ljudskot govori, nisu emocije", pravdao se Lunin dečko. Đoganijeva je objasnila Slobi da joj nije lako, d aje pukla, kao i da nije ljubomorna i da ga u potpunosti razume.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track