(VIDEO) UKUĆANI ZAPREPAŠĆENI SLOBINOM REAKCIJOM: Marko pred svima progovorio o odnosu sa Kijom!
Foto: Printscreen

OD POČETKA SEVAJU VARNICE

(VIDEO) UKUĆANI ZAPREPAŠĆENI SLOBINOM REAKCIJOM: Marko pred svima progovorio o odnosu sa Kijom!

Stars -

Svi su se trudili da se ona oseća prihvaćenom, ali je u tome prednjačio Marko Miljković koji je već prve večeri pozajmio novoj ukućanki papuče kako se ne bi ukvasila dok ulazi u kupatilo.

Naime, Kija se odmah pohvalila Saški Karan i Milanu Miloševiću da joj se Marko našao pri ruci kada je trebalo, a oni su joj nagovestili da je on jako uviđavan momak.

Sinoć su ukućani odgovarali na pitanja novinara neizbežno pitanje je bilo da li postoje simpatije između Marka Miljkovića i Kije, jer je on od samog ulaska bio uz nju kada god joj zatreba.

foto: Printscreen YT

"Ja sam uvek takav sa svima. Ko god dođe sa strane ja svima da pomognem. Mogu ovi novi što su ušli da potvrde. Jel vam treba nešto, jeste li kupili sve, znate li da se snađete, prodavnica, levo desno? Kija je trenutno u žiži javnosti, ja nisam taj, pa sam verovatno upao u njen kadar, ispašću nije problem. Jedini slobodan krevet koji je bio slobodan protekle dve noći je krevet pored mog kreveta. To je sticaj okolnosti, čudnih. Kija je jedna divna osoba, Sve je super, upoznali smo se, prvi utisak je odličan, ali tu nema nikakvih simpatisanja", govorio je Marko.

foto: Printskrin

Onda je usledilo pitanje, ako se simpatije pojave, da li će dozvoliti da između njih dvoje bude nešto više s obzirom na to da je Sloba Radanović, njen još uvek zakoniti suprug, deli istu prostoriju sa njima.

"Kod mene u životu generalno je sve spontano, ali ne verujem ona je udata žena, tako da...", bio je jasan Miljković.

Nakon Markovog odgovora svi su prasnuli u smeh, a Kija je ćutala i samo se smeškala. Za to vreme Sloba je imao ozbiljan izraz lica, i nijednom se nije nasmejao.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track