JEZIVA ISPOVEST U PAROVIMA: Bivša žena i tašta su gušile moju ćerku, pa su je terale da jede sa poda!
Foto: Printscreen

POTRESNO

JEZIVA ISPOVEST U PAROVIMA: Bivša žena i tašta su gušile moju ćerku, pa su je terale da jede sa poda!

Stars -

Večeras je učesnicima rijalitija svoju priču ispričao Dejan Stojanović iz Kučeva, koji se razveo od svoje supruge sa kojom ima decu.

Dejan Stojanović podelio je sa "Parovima" jezive detalje o svom životu, tačnije o životu njegovih ćerki sa njegovom bivšom, ženom i taštom.

"U našem domu je bilo nasilja, ali od strane moje bivše tašte i supruge nad mojom starijom ćerkom", rekao je on, a potom zaprepastio sve dok je objašnjavao kako su se njih dve iživljavale nad devojčicom.

"Njih dve su je tukle, gušile šalom, terali je da leži na podu i jede sa poda. Žalio sam se, ali niko nije reagovao, jer je mala sredina i ne žele da se govori o naselju kod njih", rekao je Dejan.

foto: Printscreen

Tu se muke ne završavaju. On sumnja da one maltretiraju i njegovu mlađu ćerku, a što je najtužnije devojčice ne smeju da se viđaju.

"One ne žive ne ni 100 metara od jedna od druge, a nisu se videle nekoliko meseci. Mlađa ćerka je htela da vidi stariju za maturu, ali nisu im dozvolili. Ja sam pokušao nekako da smirim situaciju, slao sam poklone. Prvo su prihvatale, ali onda je sve odbijeni", rekao je on.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja