ŠOKANTNO! LEPA BRENA TVRDI: Na Kebu je bačena crna magija!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

Folk zvezda zaprepastila goste na slavi

ŠOKANTNO! LEPA BRENA TVRDI: Na Kebu je bačena crna magija!

Stars -

Folk zvezda rekla kolegi Draganu Kojiću da je zabrinuta za njega jer mu se u poslednje vreme dešavaju loše stvari, među kojima je saobraćajka

Dragan Kojić Keba bio je tema broj jedan na obeležavanju Aranđelovdana u domu Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Vlasnica „Granda“ oduševila se kad je na vratima ugledala Kebu sa suprugom Oljom, a budući da se dugo nisu videli, odmah su porazgovarali o neprijatnostima koje je pevač doživeo u poslednje vreme. Prema rečima našeg izvora, koji je takođe bio gost u kući Živojinovića, Brena je želela da opusti kolegu jer joj je delovao zabrinuto, pa je kroz šalu prokomentarisala kako je na njega bačena crna magija i da mu se zato dešavaju samo loše stvari.

Brena i Boba, foto: Dragan Kadić

Ispričala vic

ŽENA SUNĐER BOBA JE SUNĐER BRENA!

Brena je celo veče bila raspoložena i često se šalila na svoj račun. Vlasnica „Granda“ je tokom slave bila aktivna i na društvenim mrežama, pa je na Instagramu najpre postavila snimak kolača, pored kog je napisala „Ti si moj greh“, a potom i vic o sebi, koji je čula od gostiju.

- Kako se zove žena Sunđer Boba? Pa Sunđer Brena! - napisala je pevačica.

Prve komšije

Podsetimo, pevač je pre mesec dana bio na razgovoru u Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA), a nedavno je svojim „audijem“ na pešačkom prelazu na Novom Beogradu oborio devojku A. Đ.

- Brena i Keba su prve komšije, ali izgleda da se dugo nisu videli, pa je slava bila idealna prilika da se siti ispričaju. Brena i Boba su porodicu Kojić dočekali na vratima, izljubili se s njima, a potom su seli za slavski sto. Domaćica je bila odlično raspoložena i gostima je bila maksimalno posvećena, a posebno Kebi, koji je izgledao zabrinuto. Pevačica je samo želela da ga oraspoloži, pa se našalila na njegov račun, rekavši mu da je na njega verovatno bačena crna magija - priča naš izvor.

Pevačica Sanja Đorđević složila se s Lepom Brenom.

Poljubac za laku noć

- Sanja je Kebi poručila da se čuva i preporučila mu da poseti dve vračare koje se bave skidanjem magije. Gosti su se zaprepastili, a ona je kolegu poljubila i rekla da se šali s njim jer želi da ga vidi nasmejanog - završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Brenom, ali ona nije odgovarala na naše pozive, dok je Dragan Kojić Keba bio nedostupan za komentar.

foto: Privatna Arhiva

HIT Sanja pozirala sa Snežanom i Piksijem

MI SMO ŽENE FUDBALERA

Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom uživao je na proslavi, a društvu su im pravili Sanja Đorđević i njen muž Petar, takođe nekadašnji fudbaler.

- Najveći oslonac i vetar u leđa jednom od najuspešnijih sportista s ovih prostora je ova lepa žena. Sačuvati porodicu i decu izvesti na pravi put, to je najvažnija utakmica u životu, a mi žene smo i u veznom redu, i u napadu, ali i u odbrani. Navijam za sve žene i majke - napisala je Sanja pored fotografije.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Privatna arhiva, Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track