GORDAN KIČIĆ PROGOVORIO O RODITELJSTVU: Ne branim deci da gledaju rijaliti program!
Foto: Dragan Kadić

PLAŠI SE KONTRA-EFEKTA

GORDAN KIČIĆ PROGOVORIO O RODITELJSTVU: Ne branim deci da gledaju rijaliti program!

Stars -

Gordan Kičić veoma retko govori o svom privatnom životu, te tako simpatije publike uglavnom pobira zbog nezaboravnih uloga, a ne gostujući u TV emisijama u kojima bi gledalištu približio sebe kao "jednog od njih".

Ipak, zbog jedne teme je osetio potrebu da se javno oglasi, a reč je o roditeljstvu i odgajanju dece u modernom dobu.

Kako on i supruga Zorana imaju dve ćerkice, 9-godišnju Sofiju i dvogodišnju Leu, glumac se svakodnevno trudi da prati ideal svog odrastanja, u kom su mu roditelji davali veoma veliku slobodu izbora, te je tako nedavno istakao da se njemu lično ne dopadaju rijaliti programi, ali da nikada ne bi branio deci da ih gledaju.

foto: Damir Dervišagić

Na njemu je, kako je tada izjavio, da ih usmeri na to da postoje i kvalitetniji sadržaji, ali ne i da im bilo šta brani jer se time, prema njegovom mišljenju, postiže kontra-efekat.

Iako u svojim roditeljima vidi uzore u tome kako da se i on sam postavi prema svojoj deci, Gordan priznaje da mu ruke ostaju vezane kada je reč o modernim tehnologijama, koje su uzele previše maha u današnjem društvu, dok toga nije bilo u periodu njegovog odrastanja.

"Danas roditelji imaju manje vremena, a istovremeno su se pojavile moderne tehnologije koje su uzele primat i to mi se uopšte ne dopada. Ne volim kada deca koriste previše mobilne telefone i tablete. Doći će period kada će stalno biti na kompjuterima, a sada bih voleo da malo sporije žive dok mogu", podelio je svoja razmišljanja Kičić, a zatim dodao:

"Ne branim im ništa, ali pazim da na tim spravama ne budu previše. Nije normalno da provedu ceo dan na telefonu".

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Kurir/Story, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Oni prete da Bikoviću ukradu tron: Petorica mladih glumaca zbog kojih devojke u Srbiji gube razum

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja