DEČKO KRISTINE KOCKAR ZA KURIR: Razumeću ako se Kija vrati Slobi!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Andrija Lazović

DEČKO KRISTINE KOCKAR ZA KURIR: Razumeću ako se Kija vrati Slobi!

Stars -

Otkako je Kristina Kija Kockar ušla u „Zadrugu“, njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović nema mira, ali ni njegova devojka Luna Đogani, s kojom se smuvao u rijalitiju.

Kija i Andrija, foto: Printscreen

Sve to iz spoljnog sveta posmatra stjuardesin dečko, Crnogorac Andrija Lazović, s kojim je započela vezu nakon što se njen muž pred kamerama smuvao s ćerkom Anabele Atijas.

U razgovoru za Kurir Lazović prvi put javno priča o odnosu sa Slobinom ženom i ističe da ju je podržao da uđe u rijaliti.

- Kija je trpela veliki medijski pritisak. Dugo smo razgovarali i zajedno smo odlučili da je najbolje da i ona bude deo tog projekta jer „zadrugu“ je živela i van „Zadruge“. A otkako je ona tamo, meni telefon ne prestaje da zvoni. Verujte da i ja trpim isti pritisak kao i ona. Nemam problem s tim što se u javnosti provlači moje ime, ali ne želim da Kija bude pogrešno predstavljena i zato je najbolje da je narod lično upozna - kaže Lazović i otkriva da li će se priključiti devojci u rijalitiju, o čemu se već danima govori.

Neizvestan ulazak

- Znam da bi svi voleli da mene vide u rijalitiju i da bi to tek bilo interesantno za gledaoce. Međutim, u celoj priči ja nisam bitan. Zasad nemam nameru da im se priključim, ali rijaliti dugo traje, pa je najbolje da kažem da je moj ulazak neizvestan. O tom - potom, možda se jednog dana predomislim, videćemo - priča Budvanin s kojim je Kija i pre šest godina bila u vezi.

Andrija redovno prati šou i ne isključuje mogućnost da se njegova devojka vrati mužu. Ukoliko bi do toga došlo, bilo bi mu krivo, ali bi razumeo Kristinu.

- Život je čudna stvar i sve je moguće. Sloba je od svog života napravio špansku seriju i sve nas uveo u tu priču. Niko mu nije kriv što sad prolazi kroz sve to - poručuje Crnogorac, koji ipak sebe u budućnosti vidi uz Kockarku.

Zajednička budućnost

- Ako Kijina i moja veza bude išla uzlaznom putanjom, to će biti siguran znak da nas čeka svetla budućnost. Mogu samo da kažem da je ona divna devojka koja tačno zna šta želi u životu. Zato ne bi bilo lepo da bude pogrešno shvaćena, a i predstavljena u javnosti - zaključuje on.

Luna Đogani, foto: Dragana Udovičić

FRKA Zaljubljeni par se žestoko posvađao

LUNO, DERIŠTE, MARŠ U PI*DU MATERINU!

Luna i Sloba ponovo su zaratili zbog njegove žene. Pevač je pokušao da odbrani Kiju od napada pojedinih ukućana i odmah je nastao haos. Luna ga je napala i optužila da izigrava Tarzana.

- Ti teraš inat meni? Neću da se smirim! Hoćeš da mi teraš inat? Ti mene za*ebavaš? Hoćeš da se stvarno posvađamo, majke mi ti kažem! - burno je reagovao.

- Kažeš da sam ja ljubomorna, a ti si branio Kristinu! Znači, muka mi je od tebe i od tvojih filmova u glavi! Pali tamo! Mrš! Retard! - nervozno je odgovorila Luna.

foto: Printscreen

Ni Sloba joj nije ostao dužan:

- Mrš, bre, ti u p*zdu materinu, derište jedno! - vikao je on. Kad su se strasti smirile, Sloba i Luna su se pomirili

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track