CRNO PA SE SVE VIDI: Seksi Vesna Zmijanac blistala kao u doba najveće slave
Foto: Damir Dervišagić

Seksi nana

CRNO PA SE SVE VIDI: Seksi Vesna Zmijanac blistala kao u doba najveće slave

Stars -

Zmijančeva na snimanju novogodišnjeg programa TV DM sat rastrgla haljinu i prisutnima, sa deset kilograma manje, pokazala i donji veš

Vesna Zmijanac ne skrašava se ni u šezdesetoj godini i ponaša se baš kao u jeku svoje popularnosti, kada je važila za najveću seks-bombu na jugoslovenskoj estradi.

foto: Damir Dervišagić

Dobar cug

JANA CEPA RAKIJU

Jana Todorović, pored toga što dobro peva i pravi ozbiljan haos po kafanama, ima i dobar cug. Čim je uhvatila lufta na snimanju, folkerka se odmah dohvatila rakije koju je pila celo veče. Nazdravljala je s kolegama i hvalila se novim pesmama koje je nedavno objavila.

Tako je nedavno svojom pojavom izazvala opštu pometnju na snimanju novogodišnjeg programa televizije DM sat u Požarevcu. Folkerka je u restoran ušla u stilu svetske zvezde, u bundi i s tamnim naočarima za sunce. Uzdignute glave, ljubazno je pozdravila prisutne, a onda ih i iznenadila. Skinula je bundu i rastrgla crnu haljinu i svima pokazala crni veš koji je bio prekriven postavom od tila. Njene gaćice su sevale, a ona se smejala. Iako je znala da joj u donje rublje svi gledaju, ona se nije obazirala. Uživala je u svoj pažnji koja joj je bila poklonjena, ali i u komplimentima uglavnom muškaraca koji su hvalili njenu liniju. Zmijančeva se pohvalila da je smršala desetak kilograma i da se tu neće zaustaviti.

foto: Damir Dervišagić

Šmrkao šećer

VERA: ERO, TI SI NARKOMAN!

Era Ojdanić je svojim ponašanjem iznervirao Veru Matović do te mere da ga je prozvala pred svima. On je sedeo pored nje i namerno je gnjavio, a potom joj je uzeo šećer iz kesice, posuo po stolu i šmrkao ga kao kokain.

- Ti si lud! Nemoj posle da se čudiš kad pričaju da se drogiraš. Ti si narkoman! Glupiraš se, neko će stvarno to pomisliti - rekla je Vera, a Era joj odgovorio:

- Pa ti si me navukla na ovo.

- Pogledaj je, prava zvezda! Vidi samo kako izgleda. Pogledaj to telo, te bujne grudi. Mašala! - neki su od komentara.

foto: Damir Dervišagić

Ovo je inače prva godina da vlasnici televizije Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić nisu prisustvovali snimanju. Pevačica je bila sprečena da dođe iz Beča jer se razbolela, pa je domaćinsku ulogu preuzela njena rođena sestra.

foto: Damir Dervišagić

Zadovoljne Božinovska i Jelena rešile nesuglasice

GOCA SE POMIRILA S ĆERKOM

Goca Božinovska i njena ćerka Jelena Vučković ne mogu jedna bez druge. Iako su se ranije često svađale i ljutile jedna na drugu, shvatile su da to ničemu ne vodi i da odvojeno ne mogu da funkcionišu.

- Drugačije sam razmišljala dok sam bila mlađa. Kako sam zrelija i radim ovaj posao, shvatila sam da mi je majka velika podrška i sve smo bliže, pogotovo otkako sam započela zajednički život s dečkom. Možda je ranije nisam razumela kako treba, iako mi je uvek mislila dobro. Terala sam joj inat, pa je dolazilo do nekih konflikata. Nisu to bile svađe, ali bilo je čarki. Međutim, sve što sam u životu radila sama na svoju ruku ispostavilo se da nije bilo dobro i da je Goca za sve bila u pravu - rekla je Jelena, a Goca ju je u tom trenutku sasekla upola rečenice i dobacila:

- Hvala bogu da je priznala.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ETO I MI SAD ZNAMO: Ovako se veže pojas na kaputu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track