NE VOLI SAMO LUNA ZAUZETE: Sara ima dečka u rijalitiju, a sada je napisala pismo oženjenom muškarcu!
Foto: Printscreen

ZADRUGA

NE VOLI SAMO LUNA ZAUZETE: Sara ima dečka u rijalitiju, a sada je napisala pismo oženjenom muškarcu!

Stars -

Sara Reljić se na početku rijalitija Zadruga, kako sama tvrdi, zaljubila u repera Vojketa, međutim, on je ubrzo napustio takmičenje.

Vojke je nedavno vraćen na imanje u Šimanovcima, a u međuvremenu se desilo nekoliko zanimljivih situacija.

Vojke se pre dve nedelje vratio u "Zadrugu", a Sara nije krila sreću zbog toga. Ipak, sreću je na kratko uspelo da joj pokvari podsećanje na odnos sa Janjušem. Spekulisalo se da su se njih dvoje poljubili jednom prilikom u dvorištu, i dok jedni tvrde da su čuli poljupce, akteri ove priče negiraju da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.

Navodno se pojavilo pismo koje je Sara napisala Janjušu tokom boravka u Zadruzi, a u kome mu je otkrila svoja osećanja.

"Ne mogu da ti opišem koliko mi znači što te imam ovde. Stvarno bih nekad želela da te zagrlim (onako normalno) i da tako budemo na krevetu zagrljeni po ceo dan. Pored toga i od tvog dodira poludim (ne znam da li zbog toga što nisam dugo... ili je neka hemija u pitanju). Jedva čekam da izađemo odavde. Hvala ti što si uz mene i što me braniš", napisala je Reljićeva i na kraju nacrtala srce.

"Što se mene i Vojketa tiče, ako ja treba nečega da se setim, verovatno ne bih bila sa njim. Toliko je stvari uradio za mene, da sam ja još više zaljubljena u njega", rekla je Sara o svom sadašnjem dečku, sinoć tokom pitanja novinara.

foto: Privatna Arhiva

(Kurir/Pink, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja