OTKRIVENA  ALEKSANDRINA PREVARA! Lažirala trudnoću u Parovima 5, a Dalilu optužila da joj je ubila dete
Foto: PrintScreeen/Youtube

SVE ZA ŠOU

OTKRIVENA ALEKSANDRINA PREVARA! Lažirala trudnoću u Parovima 5, a Dalilu optužila da joj je ubila dete

Stars -

U prethodnoj sezoni "Parova", vest da će Aleksandra Subotić i David Dragojević postati roditelji iznenadila je sve.

Međutim, tek u aktuelnoj sezoni rijalitija, voditeljka Bojana Ristivojević obelodanila je pravu istinu koja stoji iza Aleksandrine trudnoće.

- Test za trudnoću je bio negativan. Produkcija ti je rekla istinu, rečeno ti je da nisi trudna. Aleksandra, ti znaš celu istinu. Ponuđeno ti je da igraš igru i ti si pristala - objasnila je voditeljka.

Kao što je bilo za očekivati, učesnica je negirala istinitost ove tvrdnje.

Nakon ovog saznanja, javio se bivši takmičar Dejan Dragojević i izneo svoje mišljenje.

- Jako mi je drago što ste ovo obelodanili. Samo Dalila i ja znamo koliko smo plakali kada je objavljena vest da je Aleksandra izgubila bebu i koliku je žrtvu Dalila podnela nakon toga. Sukob između mog brata i mene je počeo kada je Aleksandra izmislila da je Dalila nju udarila u stomak i kasnije huškala Davida protiv mene. Jako mi je drago što ste napokon obelodanili pravu istinu, da se jasno vidi ko je zakuvao stvar između dva brata - bio je iskren Dragojević.

foto: Printscreen YT

Ovo saznanje rasplakalo je pobednicu "Parova 5", Dalilu Mujić, koja je optužena za Aleksandrin pobačaj zbog udarca u stomak.

- Optužila si me da sam ti ja ubila dete, džukelo! Dejane, da li se sećaš da je prva svađa između Davida i tebe nastala kada je Aleksandra napala mene na bazenu da sam je napala nešto za trudnoću. Eto ko je kriv za sve, a znala je da je lažna trudnoća. Od tada je sve počelo - plakala je Dalila i vikala na sav glas.

(Kurir.rs/Alo.rs/Foto: )

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARAĐORĐU U KALUĐERICI OPET DIGLI AUTO U VAZDUH: Aleksandra je ugrožena, ovo je napad na nju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track