ZBOG NJE JE MAGAZIN ZA MUŠKARCE IZGUBIO LICENCU: Goga Sekulić progovorila o golim fotkama koje su uzdrmale Srbiju!
Foto: Damir Dervišagić

U CENTRU SKANDALA

ZBOG NJE JE MAGAZIN ZA MUŠKARCE IZGUBIO LICENCU: Goga Sekulić progovorila o golim fotkama koje su uzdrmale Srbiju!

Stars -

Pravi skandal je nastao kada je na naslovnoj strani jednog muškog magazina osvanula devojka koja neodoljivo podseća na Gogu Sekulić, pa je cela Srbija i Crna Gora bila ubeđena da gleda gole grude poznate pevačice.

Ipak, kako je Goga objasnila, to nije bila ona, ali nije bilo lako objasniti celoj familiji.

"To je bila drugo devojka koja je bila plava i imala je mladež na istom mestu kao ja i duplo niža, šalim se. Sećam se da je samo jednog jutra osvanulo u celom Beogradu i Srbiji i Crnoj Gori naslov "Goga Sekulić gola i opasnija od Cece" i to je bila luda kuća. Ja klinka, tek se pojavila na sceni, šta će familija da mi kaže, majka i otac, znaš kakvi su Crnogorci strogi. Tada sam na nervnoj bazi izgubila glas. Ušla sam u borbu i dobila sam taj magazin na sudu, a oni su izgubili licencu", prepričava pevačica događaj od pre nekoliko godina i dodaje.

"Ne znam kome je to palo na pamet, stavili su njene fotografije koje su bile malo provokativnije, da ne kažem vulgarne i par mojih slika sa albuma i pomešana njena i moja biografija", kaže pevačica i dodaje da je kasnije devojku sa naslovne strane pronašla i da je živela na Tajlandu.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Najpoznatiji seks snimci slavnih: 11 zvezda čije smo privatne snimke gledali svi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track