VODITELJKA PAROVA ODRŽALA LEKCIJU ONIMA KOJI JOJ SE MEŠAJU U POSAO: Svi će drhtati od Anđelinih brutalnih reči!
Foto: Printscreen

BEZ TRUNKE OKLEVANJA

VODITELJKA PAROVA ODRŽALA LEKCIJU ONIMA KOJI JOJ SE MEŠAJU U POSAO: Svi će drhtati od Anđelinih brutalnih reči!

Stars -

Voditeljka "Parova" je odlučila da stane na crtu svima koji iznose neistinu u javnost, pa je održala surovu lekciju u programu uživo.

Anđela Lakićević je naterala mnoge da se zamisle kada je izložila problem sa kojim se suočila.

Ona je ispričala sve o problemu onih koji se nalaze van rijalitija, a trude se da u njemu žive.

"Šalju nam postove bivših učesnika, vaših fanova, bivših momaka, prijatelja, porodica sa kojima ste u dobrim, ili lošim odnosima. Sve što je dobro za program, mi koristimo. Poslednje što smo dobili, jeste ono što je bivši učesnik našeg rijalitija "Parovi", Srba Subotić, okačio na društvene mreže, a to je da se on navodno, zahvaljuje jednoj našoj voditeljki, jer mu je dojavljivala informacije iz našeg tima".

"On je verovatno, poučen svojim svetom u kojem živi, i načinom na koji ulazi u svoje porodične sukobe, nameravao da unese razdor i među nama, pa za sve svoje neistine koje je iznosio u javnost optužio nekog od nas. Neće moći, tako! Mi stojimo iza svega što kažemo, a trebalo bi i da to rade i oni, koji pomisle da mogu, učeći od nas – da se ‘igraju’ rijalitija."

foto: Printskrin Happy

"Rijaliti je kompleksna priča i vodi ga odabran tim, čiji su saradnici upućeni jedni na druge. Da ništa ne krijemo, niti radimo mimo pravila, dokaz su naši stalni susreti sa novinarima, a vrata našeg studija i vile su otvorena za sve goste. Ništa lično nemamo ni protiv koga, u to su se uverili i oni, komentarišući da je Ljuba Pantović pričala ružno o nama, a mi je uključili u program".

foto: Printscreen

"Kod nas postoje pravila i ona se poštuju, a kad se radi po pravilima, šta može biti problem? Problem nastaje, onda kad vi počete u spoljnom svetu da se igrate rijalitija,ulazite u svoje teorije, smišljene i izmišljene, ali, možda je krajnje vreme da se shvati – naš tim vodi rijaliti program, a van posla imamo realne živote. Možda treba i vi da ih imate,a ne da vodite virtuelne, i sebi dodeljujete uloge kakve vam ne pripadaju i koje ne umete da odigrate", završila je iznaganje Anđela.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Samo ovaj muškarac sme da dira Cecine grudi, a evo šta joj je radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track