OTKAZALA NOVOGODIŠNJI NASTUP: Nataša Bekvalac izgubila 25.000 evra
Foto: Dragan Kadić

Otkrivamo

OTKAZALA NOVOGODIŠNJI NASTUP: Nataša Bekvalac izgubila 25.000 evra

Stars -

Pevačica zbog trudnoće odlučila da ne peva za doček 2018, već da praznike provede kod kuće s mužem Lukom Lazukićem i ćerkom Hanom

Nataša Bekvalac (37) ostala je bez 25.000 evra jer je otkazala nastup za doček Nove godine u Zaječaru, saznaje Kurir. Pevačica, koja je u šestom mesecu trudnoće, odlučila je da najluđu provede s ćerkom Hanom (11), mužem Lukom Lazukićem (40) i prijateljima, i to kod kuće!

- Nata je novogodišnji nastup ugovorila pre nego što je saznala da je u drugom stanju. Iako je dobila odličnu ponudu, koja se maltene ne odbija, ona i njen suprug su odlučili da zarad njihove ćerkice, koja bi trebalo da stigne na svet u martu sledeće godine, najbolje da ne radi - kaže naš izvor i dodaje:

Vetar u leđa

- Ona je doskoro bila izuzetno aktivna trudnica, nastupala je i putovala je često, ali sad je odlučila da promeni tempo. Iako se odlično oseća, ona je rešila da se trudnoći posveti u potpunosti. Vetar u leđa joj, naravno, daju Lukina ljubav i pažnja, jer je on od početka veze drži kao malo vode na dlanu, - kaže naš izvor blizak porodici Bekvalac.

foto: Dragana Udovičić

On kaže da pevačica i dalje želi da se porodi u Austriji, ali ne isključuje ni porodilište u Beogradu kao opciju.

- Nataša i Luka su se dogovorili da porođaj bude u Beču, jer tamo radi tim lekara koji vodi njenu trudnoću. S obzirom na to da je dolazak deteta na svet nekad teško planirati, pevačica je ostavila otvorenu opciju i za porođaj u Beogradu. Zasad joj je najvažnije da poslednje mesece izgura kako treba, budući da dolazi hladan period - priča naš izvor.

Pevačica nije odgovarala na naše pozive, ali iz njene pres službe kratko su poručili:

- Nataša se povukla iz javnosti, tako da neće davati izjave ni na koju temu.

Oprema dečju sobu

Podsetimo, Luka i Nata uplovili su u vezu nakon što je ona okončala drugi brak s direktorom Pionirskog grada Ljubom Jovanovićem. Ona uveliko oprema stan na Dedinju za dolazak bebe, pa je tako nedavno renovirala sobu. Pevačica je suprugu predložila da devojčicu nazovu po njenoj baki Dragici, koju je mnogo volela. Luki se ta ideja izuzetno dopala, kao i njenoj ćerki Hani.

foto: Privatna Arhiva

EVO KOLIKO ĆE OSTALI ZARADITI

Najpoznatije pevačke zvezde i ove godine su uspele da obezbede odlične honorare za praznične nastupe. Tezgu za doček 2018. odavno je ugovorila Ceca Ražnatović, koja će pevati u Banjaluci za 50.000 evra. Ana Nikolić će prekinuti porodiljsko bolovanje i u najluđoj noći pevati u jednom beogradskom hotelu za 25.000 evra.

Na istom mestu nastupiće i Jelena Rozga, i to za isti honorar. Bivši Anin muž Rasta pevaće u Švajcarskoj za 35.000, a u toj zemlji Novu godinu dočekaće i Dara Bubamara za 20.000 evra. Željko Joksimović je ugovorio nastup za 50.000 evra na Jahorini. Rekorderka po zaradi je Lepa Brena, koja je navodno dobila 100.000 evra za nastup u Petrovcu. Dino Merlin će u Dubrovniku zaraditi 80.000, a Zdravko Čolić u Sarajevu 50.000. Pop diva Jelena Karleuša će u jednom beogradskom klubu pevati 1. i 2. januara za 40.000 evra. Aca Lukas nastupaće u Beogradu za 50.000, Riblja čorba za 36.000, Željko Samardžić za 25.000 i Van Gog za 17.700 evra.

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIŠTA NE MOŽE DA JE ZAUSTAVI: Nataša Bekvalac trudna nastupila na splavu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track