MIRELA OTKRILA DETALJE VEZE SA UHAPŠENIM TIGROM: Živela sam u njegovoj rezidenciji kao kraljica!
Foto: Printscreen, Printscreen Facebook

ŠOKIRANA

MIRELA OTKRILA DETALJE VEZE SA UHAPŠENIM TIGROM: Živela sam u njegovoj rezidenciji kao kraljica!

Stars -

Mirela Lapanović, nekadašnja učesnica „Parova“ otkrila je daje sa Dejanom Popovićem živela kao u bajci

Kontroverzni biznismen Dejan Popović Tigar, koji je uhapšen u nedelju uveče, pod sumnjom da je prebio bivšeg policajca Milana Trticu, prilikom saslušanja negirao je krivicu.

Naime, Tigar, koji je široj javnosti postao poznat po burnim vezama sa starletama i voditeljkama, tvrdio je da se nije fizički obračunao sa Trticom, te da je bivši policajac sve izmislio.

"Nisam ga ni takao, a kamoli tukao. Ne znam ni ko je taj Trtica", rekao je na saslušanju u Tužilaštvu Tigar, kom je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Popodnevni odmor......

A post shared by dejan popovic - tigar (@dejan_popovic_tigar) on

U Tigrovu nevinost uverena je i Mirela Lapanović, koja se sa kontroverznim biznismenom kratko zabavljala nakon izlaska iz rijalitija „Parovi“, a sada kaže da ju je vest o privođenju biznismena zatekla nespremnu.

"U potpunom sam šoku, jer ne mogu da verujem da se to desilo. Dejana, najpre, poštujem kao prijatelja i verujem da su svi nevini dok se ne dokaže suprotno. Tigar ima moju bezrezervnu podršku, jer smo i nakon prekida ostali u dobrim odnosima", započinje priču Lapanovićeva i objašnjava zbog čega ne veruje da je Popović nasilnik.

"Dok smo se zabavljali, bila sam potpuno zaštićena, tretirao me je kao kraljicu. On je pravi džentlmen, elokventan i galantan. Nije mu bilo teško ni da lično dođe po mene, iako ima ljude koje rade u njegovom obezbeđenju. Nikada nije podigao glas na mene, a kamoli ruku. Smireniju osobu od njega nisam upoznala, ljubazno se ophodio sa svojim zaposlenima, nikada nije vikao na obezbeđenje, a čak je i na žensko zvocanje odgovarao strpljivo", kaže Mirela i dodaje da Tigra poznaje duže od godinu dana.

"Nas dvoje smo se upoznali nakon što sam pobedila u slovenačkom „Velikom bratu“, takoreći slučajno, preko Fejsbuka. Tigar je jedan od retkih muškaraca koji mi nije tražio da mu šaljem seksi fotografije, iako se sada javljaju devojke koje su to navodno radile na njegov zahtev", priča Lapanovićeva, koja je nekoliko meseci živela sa Tigrom.

Dobro veče Podgorica .....

A post shared by dejan popovic - tigar (@dejan_popovic_tigar) on

Uprkos činjenici da je nedavno izašao snimak seksa iz Tigrove spavaće sobe sa starletom Kristinom Spremo, Mirela kaže da se ne plaši da bi se to i njoj moglo desiti.

"Živela sam u Tigrovoj rezidenciji, odnosno u samom epicentru dešavanja, i mogu da vam kažem da kamere nisu instalirane zbog žena, već zbog njegove lične bezbednosti. Moj bivši partner u svom domu čuva mnogo modela satova “roleks” i “frenk miler”, a svima je poznato koliko ti brendovi koštaju. Otuda i kamere, a ne zbog žena, kako su mnogi skloni da pretpostave. Snimanje seksualnog čina uvek je dobrovoljno", kaže za kraj Mirela.

Dejan Popović Tigar priveden je pod sumnjom da je 12. novembra ove godine u Kumodraškoj ulici zadao više udaraca u glavu Milanu Trtici, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život. I dok je na saslušanju u Tužilaštvu Tigar negirao da uopšte poznaje pretučenog policajca, dotle se spekulisalo da je motiv za napad bio taj što ga je Trtica prozivao u „Parovima“.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Došla Ruskinja da sipa benzin... Ne, nije vic, ali je urnebesno smešno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track