MOŽDA MI KIDNAPUJU DETE! Uspaničena Aleksandra Subotić otkrila niz FRAPANTNIH detalja
Foto: PrintScreen/Youtube

KRAJNJE Zabrinuta

MOŽDA MI KIDNAPUJU DETE! Uspaničena Aleksandra Subotić otkrila niz FRAPANTNIH detalja

Stars -

Aleksandra Subotić otkrila je da socijalna služba namerava da njenu ćerku Magdalenu (4) odvede u hraniteljsku porodicu ako se ona vrati u "Parove", jer postoji mogućnost da je detetu ugrožen život.

Nakon što je privremeno izašla iz rijalitija jer je dobila poziv od socijalnih radnika iz Grocke, Aleksandra je odlučila da se ne vraća u vilu. Ona se oglasila na društvenim mrežama i objasnila da su oni pre svega zabrinuti za bezbednost deteta.

foto: Printscreen

- U socijalnom sam dobila plan i program koga moram da se pridržavam. U suprotnom, oduzeće mi dete! Magdalena je zdrava i moj tata dobro brine o njoj, ali nadležni su uplašeni za njenu bezbednost zbog paljenja štale i auotomobila. Smatraju da Magdalena može biti kidnapovana ili dignuta u vazduh. Veruju da nije bezbedna u Kaluđerici - objasnila je Aleksandra.

Aleksandra je zbog vređanja produkcije kažnjena sa 4.900 evra, a protiv nje televizija Happy sprema i tužbu, jer je zbog kršenja ugovora dužna da im isplati 50.000 evra. Podsetimo, u junu ove godine, Aleksandrinom ocu Karađorđu su zapalili farmu i automobil, dok je on gostovao u "Parovima".

(Kurir.rs/SrbijaDanas/Foto: PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARAĐORĐU U KALUĐERICI OPET DIGLI AUTO U VAZDUH: Aleksandra je ugrožena, ovo je napad na nju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track