(VIDEO) SLOBA JE IMAO 110 KILOGRAMA: Ovako su se voleli Kija i on dok je bio anoniman pevač!
Foto: Printskrin Youtube

OSMEH NISU SKIDALI SA LICA

(VIDEO) SLOBA JE IMAO 110 KILOGRAMA: Ovako su se voleli Kija i on dok je bio anoniman pevač!

Stars -

Kristina Kija Kockar danas se protiv supruga Slobodana Radanovića bori u rijalitiju "Zadruga", a nekada su jedno drugo podržavali.

Na internetu se pojavio snimak iz perioda kada su se Sloba i Kija zabavljali i kada je Kristina zajedno sa majkom pružala podršku u bekstejdžu "Zvezda Granda" svom dragom, dok je pevao i borio se za prolazak.

foto: Printskrin Youtube

Sloba i Kija više nisu u ljubavi, a često se svađaju pred milijonskim auditorijumom. A samo pre nekoliko meseci, situacija između njih dvoje bila je sasvim drugačija. Da su Sloba i Kija bili zaljubljeni jedno u drugo, pokazuje i snimak star tri godine.

foto: Printskrin Youtube

Naime, Sloba je učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda" u sezoni 2014/15. Tada je imao 24 godine, a u bekstejdžu su ga podržavali njegov otac, tadašnja devojka i njena majka.

foto: Printskrin Youtube

Kristina je bila nasmejana i navijala za svog dečka. Na pitanje voditelja Voje Nedeljkovića otkrila je da je Sloba visok 1.95 centimetara i da je tada imao oko 110 kilograma. Kada je Radanović krenuo sa nastupom, nestrpljenje je raslo. Kija je bodrila Slobu i nervirala se zbog njega.

foto: Printskrin Youtube

Sloba je na kraju dobio svih šest glasova, kvalifikovao se u baraž, a Kija je bila srećna zbog svog dečka.

Kada se pojavio u bekstejdžu, čvrsto su se zagrlili, izljubili i stajali zagrljeni neko vreme. Pogledajte u nastavku kako su se Sloba i Kija nekada voleli:

(Kurir.rs/Alo, A.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track