ĆERKA POZNATOG GLUMCA ISPROZIVALA TIJANU AJFON, A ONA JOJ ŽESTOKO UZVRATILA: Može samo da sanja da ima ono što sam ja stvorila!
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

IZNERVIRALA SE

ĆERKA POZNATOG GLUMCA ISPROZIVALA TIJANU AJFON, A ONA JOJ ŽESTOKO UZVRATILA: Može samo da sanja da ima ono što sam ja stvorila!

Stars -

Ćerka proslavljenog glumca Voje Brajovića, Iskra, otkrila je svojim pratiocima da je zgrožena današnjim devojkama koje se sve češće podvrgavaju estetskim operacijama.

Kako je Iskra Brajović napisala na svom Instagramu, ona ne može da shvati činjenicu da je danas prirodna lepota nešto što se ne ceni.

Uz otvoreno pismo koje je objavila stavila je fotografije Brižit Bardo i Fransoaz Ardi, a sa druge strane, fotografiju Tijane Ajfon i još jedne devojke, kojima je oči prekrila zelenom trakom.

Ovakav njen postupak i komentar nikako se nije dopao starleti Tijani Ajfon, koja je izjavila:

"Iskra je ko? Aha, ćerka Voje Brajovića. Obožavam kad neko zauvek ostane nečija ćerka, ljubavnica, bivša žena i ostalo. Elem, da se vratimo na ovu. Pa znate kako, mislim da ona drži moju sliku pored kreveta i svako veče se moli Bogu da joj upadne neka lova da može da ima ono što sam ja stvorila. Zauvek će ostati u mišjoj rupici", kaže Tijana, a onda još brutalnije udara na Iskru.

foto: Dragan Kadić

"Nažalost, ni za lovu ne može da radi, jer nekad je život baš surov. Eto, ja joj šaljem jedan silikonski poljubac iz mojih preskupih kola i želim joj da malo manje gleda Instagram, već je bolje da se posveti svom izgledu, pa je možda jednog dana prođe ta sujeta", rekla je Tijana.

Kurir.rs/Alo, Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TIJANA AJFON OTKRILA: Evo kako da me osvoji običan dečko! I da, probala sam kokain!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja