MINA JE UVEK DRAMILA, ALI SADA JE ĐEKSON U OZBILJNOJ DEPRESIJI: Obuzela ga je OGROMNA TUGA zbog nje, pa je otvorio dušu
Foto: PrintScreen/Youtube

konačno progovorio o svemu iskreno

MINA JE UVEK DRAMILA, ALI SADA JE ĐEKSON U OZBILJNOJ DEPRESIJI: Obuzela ga je OGROMNA TUGA zbog nje, pa je otvorio dušu

Stars -

Očigledno da nisu planirali da se zaljube jedno u drugo, ali kada su osećanja u pitanju tu se glava ne pita, već srce. Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson što više pričaju i trude se da reše svoje probleme to im je teže da shvate zašto su se našli u situaciji da se toliko svađaju, a ipak vole.

Za razliku od svih prethodnih svađa između njih dvoje kada je Mina zapadala u teško psihičko stanje, ovoga puta se Đekson našao u takvoj situaciji.

foto: Printscreen

- Baš sam se izložio na tebe, ali to sada nije toliko bitno. Znaš kako odjednom osećam da sam ti postao teret, mnogo je lakše kada si ti meni bila - pričao je pognute glave Đekson.

Nakon ovoga je Đekson rekao Mini kako je primetio promenu ponašanja kod nje, da je počela za svaku sitnicu da se ljuti i da to nije dobro za njihovu vezu.

- Promenila si ponašanje u svakom smislu i što se sve više trudim da budem Sloba (misli na Slobu Radanovića), sve sam više ja - priznao je Đekson.

A onda su produbili priču, pa je upitao šta je to čime ju je privukao, zašto se baš u njega zaljubila.

- To što nijedan dečko nije imao. Taj bezobrazluk. Non stop pokazuješ da ti je stalo, ali u kontra priči nekoj i ponašaš se totalno drugačije od svakog - Mina nije znala ni sama da objasni čime ju je očarao.

Iako su oboje bili jako nervozni kada su započeli razgovor, izašli su srećni i zadovoljni iz paba i pridružili se u spavaćoj sobi ostalim zadrugarima.

(Kurir.rs/Pink.rs/ Foto: PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track