PA, NISTE VI VALJDA ZAŠILE ONU STVAR? Ana Bekuta OŠTRO odgovorila na NEGATIVNE KOMENTARE koje su joj uputili zbog orošavanja vagine
Foto: Dragan Kadić

briga je za prozivke

PA, NISTE VI VALJDA ZAŠILE ONU STVAR? Ana Bekuta OŠTRO odgovorila na NEGATIVNE KOMENTARE koje su joj uputili zbog orošavanja vagine

Stars -

Ana Bekuta nedavno je govorila u emisjiji "Magazin IN" o orošavanju svoje vagine i otkrila da je bila na tretmanu. Zbog ovog poteza nju je podržalo mnogo žena, ali ima i onih koje nisu, čak su je prozivali zbog svega ovoga.

- Žene od 38. godine imaju problem sa suvoćom vagine. Ja jesam uradila jedan tretman i predstoje mi još dva - otvoreno je rekla pre nekoliko dana Ana.

Nakon tog priznanja mnogi su je osudili, ali ona je imala spreman odgovor i nimalo ne haje za negativne komentare.

- Ono što je došlo do mene, uglavnom su pozitivnim komentari, jer, da vam kažem jednu stvar - meni je licemerja preko glave. Naravno, bude tu i neki zluradi komentar, a ja na to kažem "Pa, niste vi valjda zašile onu stvar kada vam se udala ćerka". Mislim, Bogu hvala da postoji konačno neko u ovoj zemlji ko se obraća ženama mojih godina i ko je za to da se naši problemi svedu na minimum - obrazložila je Bekuta.

Počelo je... ??? #metarpometar #svesamsteklasama #anabekuta

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

(Kurir.rs/Telegraf.rs/Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HIT! BEKUTA I MRKA ZAPEVALI U WC! Odgovorili na izazov i evo koga žele da vide u KUPATILU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track