NIKADA MU NISAM OPROSTILA ŠTO MI JE TUKAO MAJKU: Luna šokirala Srbiju izjavom, a evo šta kaže Gagi o maltretiranju Anabele!
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

SKANDAL

NIKADA MU NISAM OPROSTILA ŠTO MI JE TUKAO MAJKU: Luna šokirala Srbiju izjavom, a evo šta kaže Gagi o maltretiranju Anabele!

Stars -

Posle skandala koji je Sloba napravio u rijalitiju, kada je iz ljubomore udario u sto i slomio ruku, Luna je ispričala potresne porodične detalje.

Luna Đogani je sa učesnicom rijalitija progovorila o nasilju u porodici, a pritom je iznela i detalje o svom ocu, Gagiju Đoganiju.

Ona je iznela detalje stravičnih porodičnih scena i priznala pred širokih auditorijumom da ocu nikada nije oprostila što je tukao njenu majku.

foto: Printskrin Youtube

Inače, ovi detalji su odavno poznati javnosti. Gagi je u jednom intervjuu čak i pričao o tome, i to u periodu kada je Anabela učestvovala u "Velikom Bratu" 2010. godine.

foto: Printscreen

"Dešavalo se da se dva ili tri puta da se potučemo, ali više puta je udarila ona mene, nego ja nju. Smatram da je to u braku normalna stvar i ne smatram to zlostavljanjem", izjavio je svojevremeno Gagi i šokirao domaću javnost.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs, Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track