PODIGNEM DVA PRSTA I KAŽEM ŠTA IMAM, ALI... Mirka Vasiljević otkrila KOLIKO DŽANGRIZAVA ume da bude i da li joj prilaze drugi muškarci
Foto: Damir Dervišagić

PRIČALA O ŽIVOTU SA VUJADINOM

PODIGNEM DVA PRSTA I KAŽEM ŠTA IMAM, ALI... Mirka Vasiljević otkrila KOLIKO DŽANGRIZAVA ume da bude i da li joj prilaze drugi muškarci

Stars -

Mirka Vasiljević uvek je aktuelna i zanimljviima medijima i javnosti. Većini je interesatno kako uspeva da sa svime izađe na kraj - kako balansira karijeru, brak i odgajanje dece? Ponekad nam se učini da je "superwoman", ali izgleda da je ipak tajna u dobroj organizaciji.

Ovog puta progorovorila je o tome da li joj i koliko često prilaze drugi muškarci.

- Što s tiče tih nekih muškaraca, oni uglavnom prilaze da pitaju da se fotografišemo, da prokomentarišu Vujadinovu igru, ali 70, 80 odsto ljudi zna da sam udata i da imam decu. Ne prilaze sa nekim negativnim namerama i stavom. Svesna sam da će Vujadinu prilaziti kako žene tako i muškarci i to je deo njegovog posla. Inače, volim da sebi lepo izgledam. Kako sam dosta kod kuće, kada smo u inostranstvu, nekako sam sređenija, jer imamo više prilike da izađemo. I deca gledaju i uče da bi trebalo biti negovan i čist, volim da razlikujem kako bi trebalo izgledati za svadbu, kako za u grad, kako za dnevnu varijantu - objasnila je glumica, a potom je objasnila da li je džangrizava i teška partnerka.

foto: Dragana Udovičić

- Trudim se da ne budem džangrizava žena. Naravno da znam da budem. Podignem dva prsta i kažem šta mi smeta. Imam osećaj da sam više vremena provodila sa njim u inostranstvu nego u Srbiji. Valjda imamo osećaj da smo tu pa hajde sutra ćemo, danas ćemo, večeras ćemo, tu smo. “Dobro, nismo stigli da se vidimo...” Viđamo se samo pred spavanje i ujutru, i tako već danima. Da kucnem u drvo, njima je krenulo u klubu, tu je dosta karantina, jako im je naporan tempo - zaključila je Mirka.

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Blic Puls/Foto:Damir Dervišagić,)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track