(VIDEO) PARADOKSALNO! ANA KORAĆ BEZ GAĆICA SEDELA NA JANJUŠEVOM POLNOM ORGANU i tešila ga zbog optužbi da vara ženu sa njom
Foto: Printscreen/Youtube

ČUDNO PRIJATELJSTVO

(VIDEO) PARADOKSALNO! ANA KORAĆ BEZ GAĆICA SEDELA NA JANJUŠEVOM POLNOM ORGANU i tešila ga zbog optužbi da vara ženu sa njom

Stars -

Uprkos tome što se već danima spekuliše kako između Marka Janjuševića Janjuša i Ane Korać postoji nešto više od prijateljstva, njih dvoje to uporno demantuju.

Ipak, određeni detalji pokazuju da su oni davno prešli granicu dragarstva. Naime, Ana je jutros bez pardona legne sa Janjušem u krevet i to bez gaćica. Bivši košarkaš bio je nervozan, te je starleta rešila da ga sasluša i uteši.

foto: Prinstcreen

Janjuš je padao u vatru jer su ostali zadrugari komentarisali kako je prevario svoju suprugu sa Anom.

- Strašno! Namerno me j*bu ko konja! Sto posto, sto posto! Što se ne družimo više, ja to znam! Sutra ima da se družim sa kim ja hoću! Veruj mi! Osećam neki pritisak. Života mi moga. Ne znam što, šta sam doživeo, kralju - pričao je Janjušević Ani.

Ona nije puno govorila, svega je par puta rekla Marku da se ne tangira, ali ono što je zanimljivo jeste da nijedno ni durgo nisu imali donji veš, a bili su i više nego blizu jedno drugog.

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

7 razloga zašto je ZIMA najbolje godišnje doba ZA SEKS?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track